Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Member + wairuri's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Rep Power

    IGO Primo iGO Primo with junction view not working

    Hi i have a some questions and requests. I have igo running on chinese sat nav running windows ce. i have .jwc files in right folder but no junction view working.

    Question: Does the sat nav have to have junction view capabilities or is JV part of igo software which means any sat nav can run it ?

    Request : if there is a licence needed can someone supply it thanks or guide me on getting it working.

    Thanks ppl.

    Update : if i add this text to system file will it actvate JV

    junction_view_blink_time = 1000; (0) lines showing the direction of travel in the JV blink at 1 sec
    junction_view_blink_time_no_lane = 1000; (0) lines showing the direction of travel in the JV blink at 1 sec

    Anybody out there ?
    Last edited by wairuri; 2nd November 2014 at 10:17 PM.

  2.    Advertissements



Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.