Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Netherlands
    Age
    30
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Help on primo maps 2013Q4 POI

    Hi all,
    seems a lot of know how here, so maybe my prob could be solved?

    Primo 9.6.13.26xxxx is running fine, maps are HERE from 2013 Q4, also the POI maps.
    Can handle all my own custom poi's, but via FIND PLACES, SEARCH POI, the offered points 'Petrol, Parking and Restaurants' are gray / inactive, only 'Accomodation' is available and works.
    Any suggestions??
    Thanks in advance, hokan

  2.    Advertissements


  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Netherlands
    Age
    30
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for looking, have found the reason: global_config need an update

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.