Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Member +
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Slovenia, EU
    Posts
    56
    Rep Power
    4

    Default

    I will give up. It simply doesn't work.

    To summarize - I just want a DING/DONG (or whatever beep) once when approaching the speedcam (radar). I don't use voice guiding, so I have Volume/Voice on Mute.
    If someone use this kind of warning, I would be very happy if he can show his sys.txt file.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member +
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Slovenia, EU
    Posts
    56
    Rep Power
    4

    Default

    Added - I have found that in my sys.txt the ding was set to mute. I will try latter, if maybe now works.

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Europe
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hi do you know how to turn off this reading IMEI when IGO start up ?

    I tried to take off from sys but still coming up this message .....

    I am using the IGO green skin .....


    Also I have problem when try to change car icons ... the igo just shots down

    thanks

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.