Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    italia
    Age
    15
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Question Sync Os Time - Timezone error

    Hi
    I replaced successfully primo version on zenec, keeping all branding and function.
    Almost all indeed, as there is a very little thing I'd like to solve:

    My Zenec unit OS Time states it is 8.45 when the GPS Time is 18.45
    The timezone is wrong, and differ by 10 hours.
    Inside my sys.txt I wrote:
    [timezone]
    sync_time=1
    sync_os_timezone=1
    sync_os_timezone_only=1
    I've also tried other combination of those values but it is always the same.
    Even with these velues I didn't solve
    auto_index=29
    default_timezone=29
    index=29
    Anybody have a suggestion?
    Thanks in advance

    Claros
    Last edited by claros; 28th April 2014 at 10:12.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Australia
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    Try changing sys text to:-

    [timezone]
    use_auto=1

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    italia
    Age
    15
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 2happy View Post
    Try changing sys text to:-

    [timezone]
    use_auto=1
    Thanks for your suggestion but it didn't work.
    In add I realized that on MacosX, texedit can completely destroy sys.txt or any other text file made for windows os, so i need soon another editor!!!
    Ciao

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Hungary
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello!

    I have the same problem with this one-ZENEC NC2011D modell car radio that iGO GPS navigation is not synchronized with the time on the clock radio! Or 10 hours time difference it!
    The file sys.txt great differences in the time zone tried to enter, but the problem is not solved!
    I would like to ask you that this problem has been solved or is still some way to get the problem still exists?

    I look forward to your response!

    thank you

  6. #5
    Member +
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    UK
    Posts
    58
    Rep Power
    2

    Default

    State the sys.txt entries you've tried that didnt work.

    What timezone are you in?

    You could try

    [regional.timezone]
    sync_time=1
    Last edited by akimbonoob; 16th May 2016 at 13:36.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.