Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 21 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 208
  1. #1
    Master
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kragujevac / Šumadija / Serbia
    Posts
    98
    Rep Power
    12

    V oice TTS Nextgen discussion

    FTR
    DEM
    HNR
    English TTS

    don't work even with all licenses

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    36
    Posts
    114
    Rep Power
    152

    Default

    Quote Originally Posted by Šumadinac View Post
    FTR
    DEM
    HNR
    English TTS

    don't work even with all licenses
    My TTS works fine (spanish) except speedcams.

  4. #3
    Master Mike Hunt's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Europe
    Posts
    167
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by arhd View Post
    My TTS works fine (spanish) except speedcams.
    English TTS works fine also..except speedcams which is puzzling. Can't seem to solve it.

  5. #4
    Master
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kragujevac / Šumadija / Serbia
    Posts
    98
    Rep Power
    12

    Default

    I have template file in content/voice just like in primo version, but don't work...

    Sent from my SM-N910C using Tapatalk

  6. #5
    Master sernam22's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Italy
    Posts
    119
    Rep Power
    145

    Default

    Italian TTS works fine, speedcams too.

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Poland
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Polish TTS works fine, speedcams too.

  8. #7
    Master arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    36
    Posts
    114
    Rep Power
    152

    Default

    Quote Originally Posted by sernam22 View Post
    Italian TTS works fine, speedcams too.
    What file do you need to properly work? 1) The tts-speedcam-Italia inside in UX folder or 2) Adding in sys.txt:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    I added all speedcams and with the test tool, doesn't work. I have a TTS voice BTW...

  9. #8
    Master sernam22's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Italy
    Posts
    119
    Rep Power
    145

    Default

    Ux and voice

  10. #9
    Master arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    36
    Posts
    114
    Rep Power
    152

    Default

    Quote Originally Posted by sernam22 View Post
    Ux and voice
    Ok, thanks. So I will add the sentences inside the files.

    EDIT: It's works!!
    Last edited by arhd; 26th August 2015 at 14:45.

  11. #10
    Master Mike Hunt's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Europe
    Posts
    167
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by Šumadinac View Post
    I have template file in content/voice just like in primo version, but don't work...
    Try this one:
    EDIT:

    See updated files (with DA and speedcam announcements) in this post:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Mike Hunt; 9th September 2015 at 16:07.

 

 
Page 1 of 21 12311 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.