Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 168
  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Serbia
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    I have made this to run on my wince 6 (wayteq nt920bt).
    But I do have some problems though.
    1) it takes more than few minutes to catch the gps satellites
    2) no map is showing - I have newest HERE set of maps
    I am new to this - is it due to licences or due to maps?

  2.    Advertissements


  3. #92
    iGO Moderator Easy's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    EU
    Posts
    419
    Rep Power
    178

    Default

    Quote Originally Posted by LjuboKV View Post
    2) no map is showing - I have newest HERE set of maps
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Read this:
    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #93
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Romania
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    I extracted the archive with 7zip in my PC then I copied to my gps(Smailo) internal memory which is named ResidentFlash but the soft is NOT OPENING If I press multiples times on that icon to open I get an error.
    Help me with this issue because i`m new.. Thanks.
    Last edited by secretname; 19th July 2016 at 14:36.

  5. #94
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Romania
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Does anyone know how to change the view to be more zoomed for the current street and not so far away. I played with DPI but doesn't seem to affect the map view but only the button size and interface. While driving the streets are too small. I have a Chinese unit with the resolution 800x480.

  6. #95
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    france
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Can you help me with my out of memory error ? Thank you.

  7. #96
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Romania
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Kevingallet. I had a memory error also when i was using the speedcam collection from Csserobi. It seems that one file was about 11MB (Speedcam INT). I removed only that specific file and it worked after all using the rest of speedcams.

  8. #97
    Junior Member evbragt's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    NL
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bladel View Post
    Hi, your Version runs very smooth as promised thanks!

    Unfortuanley I'm having the same sound problems on Dynavin N6. If a sound is played the volume is very low and I can not turn up the volume for iGo via Dynavin OS, becuase it somehow isn't recognized as a different sound source to the radio or other sound sources. Normaly if a navigation sound is played you can turn up/down the volume for the navigation program. Could anyone please help me?
    I have similar issues with my Dynavin N6.
    I downloaded the software again and installed it again on a newly formatted microSD card.
    (2nd last download link on page 1 of this thread)
    Now the green volume bar responds well but the volume is set to maximum at startup every time.

    with the previous version I had to change the volume settings in sys.txt:

    [sound]

    master_volume="128"

    ****NOTE: This was 255****
    Last edited by evbragt; 18th July 2016 at 09:49.

  9. #98
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    france
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you very much for your help, the file SPEEDCAM INT was the good file. Thank you.

  10. #99
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Romania
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Help me with this problem. Thanks.

    I extracted the archive with 7zip in my PC then I copied to my gps(Smailo) internal memory which is named ResidentFlash but the soft is NOT OPENING If I press multiples times on that icon to open I get an error.

  11. #100
    Important User Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    374
    Rep Power
    207

    Default

    Hi Evbracht. Try to delete in sys.txt and see if the problem is gone.

    [dynamiccompressor]
    compressor=1
    ratio=9
    gain=9
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.