Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 168
  1. #101
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    Quote Originally Posted by Delgadovsky View Post
    Good day
    I've tried to turn on traffic but don't have success. Have changed sys.txt with the entries for traffic (the servers, ativate http,etc,etc, that work in all other versions of Nextgen and Avic) but cannot turn traffic in this version. I can see the traffic historic but not in main map, when i'm driving.
    This happen only with this version but i prefer this because is a very fast version
    😁😁
    Thanks
    It works normally in my case. Maybe other users can confirm theirs. So you did sys, licenses, tmc files, Internet and enabled it through the app. Of course it only works in certain countries not all. For which country are you looking for?

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #102
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    lisbon
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    It works normally in my case. Maybe other users can confirm theirs. So you did sys, licenses, tmc files, Internet and enabled it through the app. Of course it only works in certain countries not all. For which country are you looking for?

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Portugal... In Avic 14 Jan it works good (with wifi) but in this version didn't work. I prefer this version because is way faster, loading (no imei reading) and navigate in menus. And use the same entries in sys.txt

  4. #103
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    Quote Originally Posted by Delgadovsky View Post
    Portugal... In Avic 14 Jan it works good (with wifi) but in this version didn't work. I prefer this version because is way faster, loading (no imei reading) and navigate in menus. And use the same entries in sys.txt
    I just updated first page with TMC settings and TMC files needed. Please refer to it and compare with yours.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #104
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    lisbon
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    I just updated first page with TMC settings and TMC files needed. Please refer to it and compare with yours.
    Thanks for your help Texas but even with the choices you gave me didn't work. However, did work with other settingd (and is a tip if didn't work with other users. I'm in Portugal, if is important)

    My sys.txt settings for TMC is

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Thanks again Texas... Great job from all the developers

  6. #105
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    @Delgadovsky

    Good work mate. Thx for the feedback. Yeah your solution is just like settings no.2 in post NO.1 The only difference was ";" on profile_name="nng-igo-tmc-jci" part. Thx for sharing so others can benefit from it.

    Glad it works
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #106
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    636

    Default

    The ';' is a comment indicator, so it's irrelevant. That is you can have empty comment, like this:
    Code:
    Please Login or Register to see the links

  8. #107
    Important User Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    374
    Rep Power
    207

    Default

    Thank you very much. Pongo skin works very good on my wince version. With the Data.zip from your first post. Great job.

  9. #108
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    bucuresti
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, one branding zip for iGO NextGen AvicSync, please help me I have LG G2. Thank's !

  10. #109
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    alleyes,
    branding.zip for NextGen
    [Only registered and activated users can see links. ]
    good luck

  11. #110
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Greece
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone know how to remove this in picture?

    Spoiler: screen
    1e7cd64c35a5cac93d1dd595f8d9e58c
    Last edited by Boki_Srb; 6th March 2016 at 22:35.

 

 
Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.