Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 71
  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Eastside
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    i successfully had them added in the past, and i did have quite a few balloons on the screen...but prior to updating my maps to 2015q3 (i was previously on 2013 maps), i could see Wendy's and a few others on the map, but they no longer show.

  2.    Advertissements


  3. #42
    Member +
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    USA
    Posts
    87
    Rep Power
    3

    Default

    I'm not sure what you're running, I updated global cfg too and the base map. Those could play into it. Alternatively, your old POIs can be loaded along with new maps and I think the reverse works too. Might help in figuring out what's going on.

  4. #43
    Member +
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    United States
    Posts
    44
    Rep Power
    5

    Default

    Hi all,
    can the......".3dl .3dc * * NA HERE 2015Q3 building_NA2015Q3.zip (75.22 MB)"

    files be re-uploaded please from post listing #31.
    the files look like the where taken down.
    Thanks in advanced.

  5. #44
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Eastside
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    which version base map and global cfg are you running? i just updated both a couple of weeks ago.

  6. #45
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,612
    Rep Power
    5321

    Default

    Quote Originally Posted by ijustpickedmynose View Post
    Hi all,
    can the......".3dl .3dc * * NA HERE 2015Q3 building_NA2015Q3.zip (75.22 MB)"

    files be re-uploaded please from post listing #31.
    the files look like the where taken down.
    Thanks in advanced.
    new links and links will be replaced in starting post too.
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  7. #46
    Member +
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    USA
    Posts
    87
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by ieastsider View Post
    which version base map and global cfg are you running? i just updated both a couple of weeks ago.
    Nextgen Avic w/ basemap 151015 and 63378 global cfg.

  8. #47
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Eastside
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by marvAlbert View Post
    Nextgen Avic w/ basemap 151015 and 63378 global cfg.
    Me too...not sure what the problem can be. Ever since I first updated the maps, I can no longer view any poi on the map but gas stations.

  9. #48
    Member +
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    88
    Rep Power
    47

    Default

    I have an issue with IGO/ Here maps in Toronto. I don't know if it is a map, GPS or Nextgen error but at least it happens every time in the same location. I follow the suggested route, (my usual route), but IGO "thinks" I took a different route, and takes another street. Keeps rerouting until it finally takes the correct route. What could be causing this? Check the video.
    [Only registered and activated users can see links. ]




    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #49
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    World
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    You should see a moving dot on the map that shows the actual GPS position. Based on the video, it appears to me that the map is off/behind in that area, but the program should recover faster. There is also a parameter in the configuration regarding off road precision or correctness (I don't know about Nextgen, I have an older program). Playing with that parameter you might make the program to adapt faster.

  11. #50
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    SOYEL1
    I saw the firest video, that is very strange ...
    do you have traffic on ? try again without it!

    could you try Skin Avicsync by pongo and see if the same is happening?

    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.