Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 7 of 7

Thread: igo primo

  1. #1
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    602
    Rep Power
    751

    Post igo primo

    I'm looking for the setting igo primo.port=? baud=?

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master ScorpioPirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    somewhere in the world
    Posts
    344
    Rep Power
    318

    Default

    Quote Originally Posted by korabi71 View Post
    I'm looking for the setting igo primo.port=? baud=?
    Hi... That depend of your device, and your sys.text

    You have to find out what port GPS use and baud to...

    Have fun
    Last edited by ScorpioPirate; 2nd May 2013 at 17:05.
    sqEw5qI

  4. #3
    Important User

    zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    749
    Rep Power
    701

    Default

    Hi my friend!

    Don't forget that Primo 2.+ will adjust the baud and rate by himself!

    It doesn't needed to set baud and rate like iGO8 does !

    Surely, it depends of what he uses in sys.txt file
    Last edited by zervdim; 2nd May 2013 at 16:11.

  5. #4
    GPSPower Helper

    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    483
    Rep Power
    522

    Default

    yes .. but remember zervdim that depends on who makes it ***** EXE ..

  6. #5
    Important User

    zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    749
    Rep Power
    701

    Default

    I have already forgot that!

    Thanks titi!
    Last edited by zervdim; 2nd May 2013 at 17:01.

  7. #6
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    602
    Rep Power
    751

    Default

    i resolve this.now is OK.when I have done port7 baud 57600.gps not found.After I have done [gps] port = automatic,baud=automatic in sys folder,gps found
    Last edited by Korabi; 2nd May 2013 at 21:35.

  8. #7
    Master ScorpioPirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    somewhere in the world
    Posts
    344
    Rep Power
    318

    Default

    By MOD

    Request are solved



    [SOLVE]




    sqEw5qI

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.