Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 13 of 55 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 541
  1. #121
    Important User

    aekhong's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Asia
    Posts
    1,216
    Rep Power
    449

    Default

    When you opened your original US firmware and saved to .rgn --> what did RGN_Tool say about hwid ?
    It is your hwid of your unit.

    When you flash your nuvi with mod .rgn ., you have to know hwid.

    You have to check hwid within boot.bin & fw_all from the mod .rgn file.
    Both have to the same number as your unit hwid.

  2.    Advertissements


  3. #122
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    nj
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    i think i will give up. I am newbie. thanks guys anyway

  4. #123
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    Copy paste your number of garmindevice.xml.
    When i open my garmindevices.xml on nuvi 1300 is :

    - <Model>
    <PartNumber>006-B0972-00</PartNumber>
    <SoftwareVersion>530</SoftwareVersion>
    <Description>nüvi 1300</Description>

  5. #124
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    nj
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by aekhong View Post
    The name of your .rgn file must correct if you name as xxxx0100yyy.
    Or try as out.rgn instead.
    can you tell me other simple way to get jcv file to work. I tried back to my original rgn and now I am trying again to flash with 1st post still same thing happens.

  6. #125
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    nj
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    Copy paste your number of garmindevice.xml.
    When i open my garmindevices.xml on nuvi 1300 is :

    - <Model>
    <PartNumber>006-B0972-00</PartNumber>
    <SoftwareVersion>530</SoftwareVersion>
    <Description>nüvi 1300</Description>
    i have garmin nuvi 1200

  7. #126
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    I know.
    Do you have this in your garmindevice.xml:

    - <Model>
    <PartNumber>006-B0971-00</PartNumber>
    <SoftwareVersion>530</SoftwareVersion>
    <Description>nüvi 1200</Description>

    or do you have something else?

    I must know your partnumber to help you enable jcv.

  8. #127
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    nj
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    yes there are lots of word on xml file. But part number 006-B071 is correct. I have that

  9. #128
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    If you have 006-B0971 then you must flash with this:

    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #129
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    nj
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    If you have 006-B0971 then you must flash with this:

    [Only registered and activated users can see links. ]
    when I was stuck with othe fine, I already updated with above firmware and then I retry and again I was stuck with loader lodding??? something like that. so I update with garmin webupdater.

  11. #130
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    Quote Originally Posted by vaghunger View Post
    when I was stuck with othe fine, I already updated with above firmware and then I retry and again I was stuck with loader lodding??? something like that. so I update with garmin webupdater.
    Here you have new update [Only registered and activated users can see links. ]
    When you flash and click ok in updater.exe you must wait to updater finish procedure and in the end when is finish you click on ok in window and nuvi restart.
    This update work on all nuvi 12xx.

    Do you have Windows 7 on PC ?
    Last edited by lolypop000; 29th May 2011 at 10:00.

 

 
Page 13 of 55 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.