Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 40
  1. #11
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    You create wrong map.
    You create folder Map inside folder Garmin (Garmin/Map) and is wrong.

    Create folder Map on SD your path look like this SD/Map and all map work.
    When you open SD card create folder Map on it and add CN or Topo..... inside this folder

  2.    Advertissements


  3. #12
    Important User Alexander2010's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Belarus - small country in Europe
    Posts
    172
    Rep Power
    81

    Default

    Don't use non-latin letters in map names. It can work, but it make nuvi work unstable.
    Sony SL10=>HP 1930=>1940=>Toshiba e755=>Loox N520=>Acer n311+Huawei ETS688=> Fujitsu-Siemens Loox N560 WM6=>Dell Axim x51v=> Huawei s7 s-105 (FW 2.2.2 Sweden) + Nokia N78. Garmin Forerunner 405. I love flash Garmin devices.

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Athens, Greece
    Age
    33
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Everything works perfectly now!
    I've installed 6 maps to test it ( 3 on sd and 3 on nuvi)
    Thanks for everything

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Philippines
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    works for me too
    nuvi 1490!
    Thanks!!

  6. #15
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Paris
    Age
    33
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    i have nuvi 1340 but don't work for me.i want to put in memory card City Xplorer Europe 2012.30 and Eastern Europe 2012.30

    how to do?

  7. #16
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,403
    Rep Power
    1434

    Default

    Quote Originally Posted by iepurasu_poznas View Post
    i have nuvi 1340 but don't work for me.i want to put in memory card City Xplorer Europe 2012.30 and Eastern Europe 2012.30

    how to do?
    Copy your unlocked images named conveniently, eg CXEU2012.30.img & EEU2012.30.img, to a folder named Map directly in SD card, not inside Garmin folder. Reading the entire thread would have told you this . If maps are locked, unlock with [Only registered and activated users can see links. ]. If you are using Mapsource versions look at [Only registered and activated users can see links. ].

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    So easy. I was used to give special names and only cab use 4 masps. Now any amount of maps. Thanks

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Somewhere
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Correct folder name on SD Card "Garmin" or "Maps" - device nuvi 1390T
    THX

  10. #19
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,641
    Rep Power
    5326

    Default

    Quote Originally Posted by raiderkilo View Post
    Correct folder name on SD Card "Garmin" or "Maps" - device nuvi 1390T
    THX
    "Map" not "Maps"
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Guys, I've just installed a map (CityNavigator South America NT 2013.20) on my 1450LMT in the map folder just like mentioned here.
    The map was recognised, however it keeps showing the message "locating satellite" and never finds it. Any idea about what to do?

 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.