Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Norway
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Bricked Garmin Astro 320

    Hello all
    Following a downgrade firmware from 4.4 -> 3.4, I inadvertently managed to downgrade using a Alpha firmware 4.3 from perry site. After that, the screen is upside down with about a quarter of the rightmost part of the screen containing gibberish.
    The unit works, and I can up/downgrade firmware, but only the official 4.4 from internet will partly fix the screen issue - it will still be wrong during updates.
    Is there any way to restore what I assume to be in memory that I cannot reach using usb and file explorer ?
    Unit: Astro 320, European version
    What I have tried: up/downgrade with perry-files, and using webupdate for latest firmware, replace files with backed up content.
    I have a backup of all files before I did anything.
    Is there anybody out there who can help ?

    Morten

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    St.-Petersburg, Russia
    Posts
    58
    Rep Power
    83

    Default

    May I ask you why you need to downgrade?
    Your device must work correct with 4.40. Problems with the screen on 3.40 are perfectly normal.
    Do you have some problems with 4.40 too?
    Last edited by Fa_Piter; 11th September 2016 at 16:33.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Norway
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    The reason i want to downgrade to 3.4 is that i want to use the unit with a US collar i Scandinavia.
    The 3.4 FW is the last FW version to accept US region files on a Non US unit.
    We already have several collars and just wanted a new reciever unit..

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Sverige
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem, but when i reinstall the latest version 4.40 it becoms ok again and sometimes its ok down to 3.80 but after that it turnes up side down.
    Anyone that have a solution?

  6. #5
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,563
    Rep Power
    5310

    Default

    Probably solved with info from here: [Only registered and activated users can see links. ].
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.