Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,387
    Rep Power
    1434

    Default

    Thanks kunix. Makes it a 'no go' then imo. I'd already twice warned against full flash in Post #20 and #22.

    NB: All the above posts moved from the 590>595 to a new thread.
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Polnad, Kraków
    Age
    28
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Boot from 390 + fw_all.bin (system software missing)
    Boot from 390 + fw1_resources.bin (system software missing)
    FW from 395 to 350 - black screen

    So now im back to FW 390 (its works).
    Last edited by adbok; 25th July 2016 at 20:33.

  4. #13
    Navigation software Moderator

    kunix's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Belarus
    Posts
    1,035
    Rep Power
    601

    Default

    Quote Originally Posted by adbok View Post
    FW from 395 to 350 - black screen
    OMG, brave man you're adbok. So this is what I was talking about - it didn't load GIR and didn't display anything. Though, I think, buttons should work and you can hear beeps.
    Try flashing 395 fw again and do it twice, maybe it will flash the GIR correctly.
    Last edited by kunix; 25th July 2016 at 20:47.

  5. #14
    Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Polnad, Kraków
    Age
    28
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    And blue screen
    [Only registered and activated users can see links. ]


    @kunix - "Try flashing 395 fw again and do it twice, maybe it will flash the GIR correctly." - That helps for others model?

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.