Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 151
  1. #121
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,407
    Rep Power
    1435

    Default

    Quote Originally Posted by Bourguignon View Post
    Sorry but i still have a problem. Th DC40 is detected but not the DC50. I have both and it used to work. Any solution?
    Thank
    Support for DC50 was added in V3.10 so they should still work ok with V3.40. Certainly the later T5 & TT15 won't work with V3.40 though, support for them wasn't added until V3.70. You could try to downgrade further to V2.80 [3.40 > 3.20 > 3.10 > 2.80] and then go back to V3.40.

    Change History information:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  2.    Advertissements


  3. #122
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Switzerland
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Thank a lot, it works. Your support has been very appreciated from a gays in Switzerland!

  4. #123
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,407
    Rep Power
    1435

    Default

    Not judging at all, but i'm guessing that 'gay' is a typo and you mean 'guy'? Whatever, no need to reply. Happy you're sorted and we've all learned something. Cheers.
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  5. #124
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UK
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Good morning, I have just purchased an Astro 320 with T5 collar online. I am in the UK. I have read all off your very helpful posts above thanks very much. I assume the best thing I can do is sell it to someone in the US as there is no chance of getting the T5 working? could anyone please advise anything different?
    regards
    Steve

  6. #125
    Master
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    St.-Petersburg, Russia
    Posts
    58
    Rep Power
    83

    Default

    Do you have version for US? In UK you need to update Astro to 4.30 special.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    It will solve your problem.

  7. #126
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UK
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    hi Fa_Piter, Thanks very much for that I will give it a try and let you know if it works.
    kind regards
    Steve

  8. #127
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UK
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, I have just downloaded the software as described and it all seems to be working perfectly. I will carry out some further tests tomorrow. Thanks again for your advice.
    Kind regards

    Steve

  9. #128
    Master
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    St.-Petersburg, Russia
    Posts
    58
    Rep Power
    83

    Default

    The problem is in some new Astro 320 then dowgrade firmware. With loader version lower then 4.40 display not working correctly.
    The picture is distorted and turned over.
    May be Garmin use new display controller chip?
    Last edited by Fa_Piter; 29th September 2015 at 21:08.

  10. #129
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    USA
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I am having the same issue, can you tell me how you solved? I need to flash the firmware to version 3.40, can anyone help in how to do this?
    Last edited by steven kalc; 24th October 2015 at 11:34.

  11. #130
    Master
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    St.-Petersburg, Russia
    Posts
    58
    Rep Power
    83

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.