Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 151
  1. #101
    VIP Master
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Cadiz, Spain
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks to everyone for their input, but I have noticed that nobody has replied to how we go about this procedure on a Mac, i.e. running OS X running 10.6 and higher up to Yosemite! No matter what I try with Garmin's webupdater, it will not open the downloaded file, it bypasses this and goes directly to the latest file at Head Office! We cannot run the other .exe files mentioned. freddy14/svanen.78/ and andsol have all asked....

    Now me, can we do it or do we have to resort to finding a Windows PC? Incidentally I want to upgrade to a specific version 3.40 from 2.40. Would I have to do that incrementally when I do find a fix with all your help?

  2.    Advertissements


  3. #102
    Master
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    St.-Petersburg, Russia
    Posts
    58
    Rep Power
    83

    Default

    Sorry. I havn"t Mac, but Garmin say about problems after update collars on Mac computers. May be some problems exist with Astro too.
    But if you have to update 2.40 you need only copy gupdate.gcd (version 3.40) file in Garmin folder in Astro.
    You can download it
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    or this forum, rename to gupdate.gcd and copy.
    No need to run webupdater or updater.

  4. #103
    VIP Master
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Cadiz, Spain
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    You are a champion! Fa_Piter. I didn't have to find a PC after all! I had tried this solution, but noticed that the file had been renamed GUPDATE.GCD.GCD

    I removed the final .GCD and left it in capitals, rebooted and voila I am in ver 3.40 without any incremental uploads.

  5. #104
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Is thereany way to get my US version Alpha100 to work in the EU once I get back? I understand I coul use 3.4 firmware but I also habe TT5 collars.

  6. #105
    Master
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    St.-Petersburg, Russia
    Posts
    58
    Rep Power
    83

    Default

    You can use [Only registered and activated users can see links. ]. But this firmware need switch on Alpha many times to work. Read this topic before.

  7. #106
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Finland
    Age
    29
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I had version 4.20 in my Astro 320 and I had challenges to downgrade it back to earlier versions despite several tries... with this file managed to do it! Thanks a lot!

  8. #107
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    HELLAS
    Posts
    21
    Rep Power
    0

    Default

    Check this out [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #108
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    GREECE
    Age
    42
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    hi can you tell me the exect procedure that you follow to reverse the firmware to 3.40 ....i have upgreded to 4.30 and it doesn.t work

  10. #109
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,655
    Rep Power
    5331

    Default

    You got a reply in this thread too
    [Only registered and activated users can see links. ]. Please don't cross post.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #110
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Yekaterinburg
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, I can't run updater. It tell "No update files cold be found. Please re-run from command line..". I am looser in IT. How to use it?

 

 
Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.