Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 111 to 120 of 136
  1. #111
    Navigation software expert

    Giomen's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Suomi-Russia
    Age
    49
    Posts
    2,579
    Rep Power
    589

    Default

    Yes, it is Navicom. Footprints was not available on the previous SW versions. I think it will be for all version map. I checked this fact but no device is in my hand now! You can try check on latest version of map when you want:

    "http://www.gpspower.net/garmin-maps/276958-city-navigator-russia-nt-2013-30-navicom.html"

    Thanks!!!
    Love your wife? Buy yourself a GPS for answering to her favorite question: "Dear, where are you?".

  2.    Advertissements


  3. #112
    Master traxzero's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Age
    38
    Posts
    135
    Rep Power
    295

    Default

    Quote Originally Posted by Neil View Post
    Custom poi and Cyclops both work fine with V2.90 in my 40/42:

    Here's the rgn file if anyone else want to try it (usually caveats apply, don't blame me yadda, yadda .... at your risk blah, blah...etc): [Only registered and activated users can see links. ]
    @Neil
    Strange, Used your Update file, Cyclops files and GPX files work now, but no custom POI. ( Where to? - Extras - Shows no POI files and using the simulator doesn't show them either ( [Only registered and activated users can see links. ] ).
    tz
    To thank someone, use the 'Like this post' button in the Lower Left Hand Corner. Please don't spam.

  4. #113
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,400
    Rep Power
    1434

    Default

    What about in here?: Settings > Proximity Points > Alerts-Change.
    Do you have this:21063 Or this:19931
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  5. #114
    Important User

    Roger's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Browsing ...
    Posts
    1,173
    Rep Power
    1073

    Default

    Quote Originally Posted by traxzero View Post
    @Neil
    Strange, Used your Update file, Cyclops files and GPX files work now, but no custom POI. ( Where to? - Extras - Shows no POI files and using the simulator doesn't show them either
    Your archive GPI work fine,for me...same icons in to map

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Bye,bye
    Last edited by Roger; 2nd December 2012 at 00:15.

  6. #115
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,400
    Rep Power
    1434

    Default

    Roger, what did you mean before you edited, about 2nd screenshot file?
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  7. #116
    Important User

    Roger's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Browsing ...
    Posts
    1,173
    Rep Power
    1073

    Default

    @ Neil...sorry,I thought he had made ​​a mistake (you hawk's eye..!!?? eheheh..)

    However, when I posted it was late (Italy. ..)

    2nd screenshot:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    The last item is the strange thing: in fact, has been charged with the other files gpi Estonia
    Is there and also the next page (already posted): file GPI compiled with other application Garmin ?

    Bye,bye...and sorry

  8. #117
    Master traxzero's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Age
    38
    Posts
    135
    Rep Power
    295

    Default

    Thanks, Got it working. Had to delete the files from the device, cleared all user data and copied the files back and now all works :P

    The GPS EESTI O file has been made with Extra POI editor, atleast when i asked them, that's what they said.
    tz
    To thank someone, use the 'Like this post' button in the Lower Left Hand Corner. Please don't spam.

  9. #118
    Important User

    Roger's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Browsing ...
    Posts
    1,173
    Rep Power
    1073

    Default

    Quote Originally Posted by traxzero View Post
    The GPS EESTI O file has been made with Extra POI editor, atleast when i asked them, that's what they said.
    Ah,ok...
    I did not think, sorry

    Also here (for example) [Only registered and activated users can see links. ]

    Bye,bye

  10. #119
    GPSPower Helper

    dasilvarsa's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Global
    Posts
    1,160
    Rep Power
    351

    Default

    There is a bug in Extra POI Editor.
    If you use more than 1 GPI file made with EPE in the same GPS it does not work properly.
    Easy to fix, open the file in Hex Editor and at the beginning of the file there is the text my.gpi
    Change it to something like m1.gpi m2.gpi m3.gpi so that each file is unique.
    Then it works fine.
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.
    Albert Einstein.

  11. #120
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,400
    Rep Power
    1434

    Default

    Quote Originally Posted by Giomen View Post
    Yes, it is Navicom. Footprints was not available on the previous SW versions. I think it will be for all version map. I checked this fact but no device is in my hand now! You can try check on latest version of map when you want:

    "http://www.gpspower.net/garmin-maps/276958-city-navigator-russia-nt-2013-30-navicom.html"

    Thanks!!!
    Using Navicom 2013.30
    They show in 42 and in 50:
    37170 133194

    But no footprints show with x2 0r x0 using CNNT AU 2013.30 Navteq:

    232423 15586

    even though they are present in that map because 2455 can see them:
    30806 93401

    Go figure, got me beat. Can you explain Giomen?
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

 

 
Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.