Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 45 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 441
  1. #41
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,387
    Rep Power
    1434

    Default

    Quote Originally Posted by saftyman14 View Post
    Just an update on my progress. I loaded the 4.60 update and everthing went good. I loaded the maps from 2013 .10 file via mapsource unlocking the maps for my unit. All works with the exception that everyone else is finding, cannot do search for POI. I will continue to try and find a solution and will post back if i have any sucess.
    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    @saftyman14

    Do you have EU or US GPS?
    @saftyman14
    In addition to lolypop000's question, if you have a US unit did you load EU 2013.10 map?
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  2.    Advertissements


  3. #42
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Spain
    Age
    58
    Posts
    23
    Rep Power
    21

    Default

    Hello I have a goldwing 2007 US and I updated the gps to version 4.60 and since 2013.10 maps europe, everything works except the search for poi.

    Forgive but use the google translator, I'm Spanish.

    regards
    Last edited by ErMonter; 16th May 2012 at 07:15.

  4. #43
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Northern Canada
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    North America 2007 Goldwing

  5. #44
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Northern Canada
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Neil View Post
    @saftyman14
    In addition to lolypop000's question, if you have a US unit did you load EU 2013.10 map?


    Yes i have a US (North America) 2007 Goldwing and i loaded the maps for north america.

  6. #45
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Northern Canada
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by saftyman14 View Post
    Yes i have a US (North America) 2007 Goldwing and i loaded the maps for north america.
    However still not any luck with getting the POI search by name to work.

  7. #46
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys...

    The hubby has a 2008 GW w/navi. We sprang for the latest greatest map with gupdate.gcd date of 1/13/2012 (I assume that is 4.6). The Hubby installed it but the map which says 2011 but is really a 2010 map.

    The thing is the Map is glitchy as all get out. The streets jump all over the place when you turn a corner and even worse when you set a route the whole thing blinks on and off. We have tried 2 different Cards. I'm thinking its bad firmware or a bad map.

    Ideas? My first step was going to be to try a newer map...I actually own another Garmin so I have a gmapprom.img but that is only the Western states.

    Garmin seems to be great at Maps but are horrible with software...I always have issues with there software for all of my devices.

  8. #47
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by momberose View Post
    Hi guys...

    The hubby has a 2008 GW w/navi. We sprang for the latest greatest map with gupdate.gcd date of 1/13/2012 (I assume that is 4.6). The Hubby installed it but the map which says 2011 but is really a 2010 map.

    The thing is the Map is glitchy as all get out. The streets jump all over the place when you turn a corner and even worse when you set a route the whole thing blinks on and off. We have tried 2 different Cards. I'm thinking its bad firmware or a bad map.

    Ideas? My first step was going to be to try a newer map...I actually own another Garmin so I have a gmapprom.img but that is only the Western states.

    Garmin seems to be great at Maps but are horrible with software...I always have issues with there software for all of my devices.
    As a follow up the bike works just fine with the 2012 map update (with the noted exceptions of the POI search). So my guess is the Map files on the cards being sold by Garmin are corrupt. The issues we were seeing were reported in Mid-2011. Garmin stopped shipping cards until the issue was fixed. Looks like the issue is back. Will likely never buy another GW with a Navi system.

    I have a Zumo on my HD and while I still have problems with it blinking out once in a while I can load routes...the husband cannot load the same routes so his is useless for being able to lead on a trip.

  9. #48
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Gc
    does the 4.6 version download from the satelites??
    If i put the 4.6gupdate directly to a new cf card with gmapsupp ( unlocked) and put in and start up,
    where will that put me??
    Sorry about late discussion. My buddy has a 2010 goldwing in australia with cf card.(2008 maps)
    if you can help , thanks in advance.
    Hedley

  10. #49
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    This hedley again,
    forgot to say the firmware says version 2.0.
    Regards,
    hedley

  11. #50
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,387
    Rep Power
    1434

    Default

    G'day Hedley,
    Nothing to do with fw dl'ed from satellites. The fw updates from the file in post #1 renamed to gupdate.gcd and placed alone on an otherwise blank CF card. Read post #1 carefully as well as the entire thread before proceeding at your own risk.

    Maybe your version 2.0 fw is not US but some other regional fw, eg EU. Earlier in this thread a member posted about an issue using US fw 4.60 in an EU GW unit originally running 2.20 EU fw.... It may have been that he was in UK and the US fw is not designed for driving on the left perhaps. Check the earlier posts. It may also be that you need to progressively update from an earlier version rather than go straight to 4.60 in any case. I don't know any one in AU with a GW so i'm unable to check but i thought the AU bikes were fitted with the US 'Gen 1' units although fw 2.0 in a 2010 MY sounds more like EU, maybe. By those other posts it would seem unwise to load the US 4.60 fw onto a EU unit without a lot of prior research.

    Best to find out more locally before going ahead. Good luck mate, cheers.
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

 

 
Page 5 of 45 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.