Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    Please try with right click on updater.exe an run as administrator and report back.
    Or try on pc with XP.
    Whay on both nuvi write that you have the same FW as installed,on one is FW 3.60 and on another is 3.70?
    Try with FW 5.40 that i send you.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Australia
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kahhoek View Post
    I have a friends Nuvi 1390 which is stuck in the normal reboot loop. HWID 972 and runs Software 3.6.
    Quote Originally Posted by kahhoek View Post
    Funny, I actually just got another 1390 delivered from eBay. This one is also HWID 972 but runs software 3.7 according to g7towin.
    I never wrote that both Nuvi's had the same firmware installed.
    Anyway I right clicked and run as administrator, which again pops up UAC and asks for elevated permissions. Clicked yes and still have the strange problem. Also tried on another XP machine with the same error again. Strange though that both Nuvi's have the same issue.

  4. #13
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    I look on youtube video.

  5. #14
    Member +
    Join Date
    May 2011
    Location
    UK
    Posts
    31
    Rep Power
    6

    Default

    Try the following:
    1 - download and unzip the archive to the root directory on your PC [Only registered and activated users can see links. ] (0972_510)
    2 - open the folder, run the updater.exe, choose a window - the second paragraph of usb-device
    3 - turn on nuvi 1390 button POWER, hold your finger top / left corner of the screen, plug in the nuvi usb cable
    4 - Start the firmware, click OK, as soon as the process of the firmware (the one in your video) - rhinestones, release your finger from the screen (finger on the screen does not hold).

    I apologize for the translation.

  6. #15
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Singapore
    Age
    41
    Posts
    29
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kahhoek View Post
    Already tried another USB cable, updater automatically runs as Admin. Here's a video of what happens - I switch to the second Nuvi half way through

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Look at your Video above, why your finger still keep tap and hold the screen during the firmware updating ? It is not Nuvi 37xx which need to tap and hold until firmware updater finished.

  7. #16
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Australia
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Doesn't matter if I release the finger or leave it, it does the same thing.

  8. #17
    Master
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sofia
    Age
    31
    Posts
    919
    Rep Power
    213

    Default

    Well, I am more than sure than nothing can be done but ok lets play a little bit ....

    Have you tried flashing different region? For example 0x10 the logo?

    Have you tried installing firmware from an SD card (GCD)?

  9. #18
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Australia
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Couldn't get anything to work - sent in for warranty replacement. All good now! :p

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same problem, but the link is off line, up again?
    thank´s

  11. #20
    Master
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sofia
    Age
    31
    Posts
    919
    Rep Power
    213

    Default

    Are you sure you have the same problem shown on the video above? If it is AFAIK there is no solution for it otherwise read this topic:
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.