Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Baltimore
    Age
    36
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Unhappy Garmin 1300 is going to be a paperweight!

    Hi All!
    I only hope that somebody can help me with my problem described below.
    I have a Garmin Nuvi 1300 which is going to be a luxurious paperweight!
    The device worked well before I added some XX.kbd files into the keyboards folder in the device. After that, the device can neither be recognized by any computers nor be turned on even push the power button for 10 seconds. It always showed me the logo of Garmin with a blue triangle again and again. I tried to get into the pre boot mode and use updater.exe with nuvi13xxand14xxseries_GCDFile__540.rgn to reinstall the software in the device. It made a little bit progress because the updater.exe can find the device by USB device and the screen of the device showed loading software. But after that, the problems were still there.
    Any ideas on how I can possibly fix it on my own? Thanks a lot !

  2.    Advertissements


  3. #2
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,642
    Rep Power
    5327

    Default

    follow this
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and change .kbd files name in .rgn in Hex
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  4. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Baltimore
    Age
    36
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    It works! Thank you very much!
    This is a wonderful forum on iDevice. It took me a whole day to try to solve my problem. But this is the only and final place where I can find the useful solutions.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.