Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 46
  1. #11
    Navigation software expert
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    2 ecoRoute old output files (I forgot the name) must be deleted.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Senior Member rik70's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    137
    Rep Power
    21

    Default

    how to remove it?

  4. #13
    Navigation software expert
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    search for folder \Report
    There are two files mileage.csv and scores.bin in this folder
    Delete these two files. Then you should be able to boot.
    Good Luck

  5. #14
    Senior Member rik70's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    137
    Rep Power
    21

    Default

    Does not work. I follow the instructions carefully RGN_Tool.
    HWID changed to 972, SW Version changed to 530 from the original bin file. Flash With Updater.exe.
    Delete the GCD original files and now this file mileage.csv and scores.bin.
    Still the message "update ecoRoute HD" and nothing is being done.

    Please help.
    Last edited by rik70; 28th June 2011 at 23:45.

  6. #15
    Important User

    aekhong's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Asia
    Posts
    1,216
    Rep Power
    449

    Default

    Quote Originally Posted by rik70 View Post
    Does not work. I follow the instructions carefully RGN_Tool.
    HWID changed to 972, SW Version changed to 530 from the original bin file. Flash With Updater.exe.
    Delete the GCD original files and now this file mileage.csv and scores.bin.
    Still the message "update ecoRoute HD" and nothing is being done.

    Please help.
    I think this problem came from text files.
    Try to rename folder "text" to other name ie textx

    (I always rename text., voice., keyboards., before flashing and rename them back to original name.)

  7. #16
    Senior Member rik70's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    137
    Rep Power
    21

    Default

    It did not help! And at the start of GPS still says the report:

    GPS modul does not work, put the device in service ...

    I was desperate...

  8. #17
    Master
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sofia
    Age
    31
    Posts
    919
    Rep Power
    213

    Default

    I had unit with similar problem. Before flashing I do that:

    1. I delete folders Voices, Keyboard, Text and Reports from the folder x:/Garmin
    2. I delete folders in x:/.System - Reports and sqlite
    3. Perform Master rest and Clear of the Non-volatile memory

    and it worked.

    P.P.: First I made backup ofcourse.
    Last edited by ddabcd277; 29th June 2011 at 07:41.

  9. #18
    Senior Member rik70's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    137
    Rep Power
    21

    Default

    ddabcd277


    1. I delete folders Voices, Keyboard, Text and Reports from the folder x:/Garmin

    I got it in the root folder, not in the folder Garmin


    2. I delete folders in x:/.System - Reports and sqlite

    Reports is not in the .System, only in root


    3. Perform Master rest and Clear of the Non-volatile memory

    and it worked.

    How?

  10. #19
    Master
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sofia
    Age
    31
    Posts
    919
    Rep Power
    213

    Default

    Quote Originally Posted by rik70 View Post
    I got it in the root folder, not in the folder Garmin
    Sorry, made a mistake. Yes, in the root folder is correct

    Reports is not in the .System, only in root
    If you don't have that folder don't care. BTW I forgot to write I also delete folder RemoteSW

    How?
    1. Master Reset - hold right corner of the screen when power on.
    2. Hold Speedometer -> Developer info -> Non-Volatile -> Clear non-volatile memory

    Cheers,

  11. #20
    Senior Member rik70's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    137
    Rep Power
    21

    Default

    Success!!!!!!!!!!!!!

    but there is a problem. How do I add a Slovak text, keyboard, voices? To add a folder, error again (update ecoRoute HD, etc.)

 

 
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.