Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 163

Thread: Modding 3760T

  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    i'm success to update my 3760T US v4.10 to SGMY v2.30. i have also tried to update to SGMY 2.50, but it went to boot up loop as mentioned by other ppl.

    all functions seem working fine with v2.30, i will keep it for now.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    mexico
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Stacy_o

    well, i havent had any spare time yet to play with 4.10us +2.30ch or 3.90us+2.30ch (i already built them, just need to upload), hopefully this weekend i will be able to play with it, by the way, do you know if the 3d map is locked? could this be the problem (when it shows on the list but does nothing.....)
    Last edited by aix432; 13th May 2011 at 17:17.

  4. #33
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Germany
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    @aix432

    That's a really good question. I'm not really sure about it, but I think there aren't any information under maps if they are locked.

    Does anybody know a way to proof if a mapset is locked or not? Maybe without the garmin device.

  5. #34
    Important User

    aekhong's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Asia
    Posts
    1,216
    Rep Power
    449

    Default

    Yes., Gmap3d.img is locked.

  6. #35
    Master navifan2's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    nowhere
    Posts
    99
    Rep Power
    73

    Default

    Quote Originally Posted by stacy_o View Post
    @aix432

    That's a really good question. I'm not really sure about it, but I think there aren't any information under maps if they are locked.

    Does anybody know a way to proof if a mapset is locked or not? Maybe without the garmin device.
    use Gmaptool --> [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #36
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Russia, Moscow
    Age
    35
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Angry

    can someone give me US rgn or gcd plz ?
    garmin delete it from site ;0(

  8. #37
    Important User

    aekhong's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Asia
    Posts
    1,216
    Rep Power
    449

    Default

    Quote Originally Posted by 6opmehtalb View Post
    can someone give me US rgn or gcd plz ?
    garmin delete it from site ;0(
    Try this thread --> [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #38
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Germany
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    @golden_bear

    Could you discribe your features. US v4.10 and SGMY v2.30 work on my device too. But I can't see 3D-Building nor Terrain. What is your PCB? Have you copied the "gmap3d.img" and "gmapdem.img" to .System?
    Last edited by stacy_o; 17th May 2011 at 11:39.

  10. #39
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,641
    Rep Power
    5327

    Default

    Same here, no 3d buildings with CNEU 2012.10 unicode in sw 2.30 and no DEM- They show in map list but not on map-
    I tried copying 3d buildings img either in .System or in Garmin in sd.
    CX too acting strange with an european 2011.10 map.
    3790 US sw 4.10 flashed to SG/MAY 2.30 ,resetted before and after flashing
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #40
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    mexico
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by catymag View Post
    Same here, no 3d buildings with CNEU 2012.10 unicode in sw 2.30 and no DEM- They show in map list but not on map-
    I tried copying 3d buildings img either in .System or in Garmin in sd.
    CX too acting strange with an european 2011.10 map.
    3790 US sw 4.10 flashed to SG/MAY 2.30 ,resetted before and after flashing
    was your 3dmap unlocked? im sure mine was not..
    will try tonight with almost same combinations as Stacy_o, will let you guys know the results..

 

 
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.