Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 44 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 434
  1. #81
    Master
    Join Date
    May 2014
    Location
    seattle
    Posts
    63
    Rep Power
    15

    Default

    What works of these additional functions ?
    JCV=yes/no
    ASR=yes/no
    SQLite=yes/no
    SQL=yes/no
    G2S=yes/no
    MD2=yes/no
    SID=yes/no

  2.    Advertissements


  3. #82
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,597
    Rep Power
    5318

    Default

    Quote Originally Posted by JulianAssa View Post
    What works of these additional functions ?
    JCV=yes, file for nuvi 40/50/60 only
    ASR=no
    SQLite=no
    SQL=no
    G2S=no
    MD2= may be, I never used it in SP
    SID=yes
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  4. #83
    Master
    Join Date
    May 2014
    Location
    seattle
    Posts
    63
    Rep Power
    15

    Default

    These are all SID files:

    TrafficTrendsv3
    D3427160A_SID -1


    Address Search
    D3176180A_SID -2


    InstaSearch
    D3175180A_SID -1


    FastRouting
    D3414170A_SID -1


    External Point Addressing
    D5677010A.sid 2


    For nuvi 25x9 devices
    Foursquare Map (.System/Map/D4935050A.img)
    D4936050A.sid (FoursquareInstasearch) 1


    which of these files are used?
    Last edited by JulianAssa; 23rd May 2015 at 18:06.

  5. #84
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,597
    Rep Power
    5318

    Default

    Quote Originally Posted by JulianAssa View Post
    These are all SID files:

    TrafficTrendsv3
    D3427160A_SID -1


    Address Search
    D3176180A_SID -2


    InstaSearch
    D3175180A_SID -1


    FastRouting
    D3414170A_SID -1


    External Point Addressing
    D5677010A.sid 2


    For nuvi 25x9 devices
    Foursquare Map (.System/Map/D4935050A.img)
    D4936050A.sid (FoursquareInstasearch) 1


    which of these files are used?
    all but Foursquare files
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  6. #85
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    South Africa
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by catymag View Post
    Hi
    redownload and replace the basemap, IMHO it's not good or badly named, it doesn't work in your SP
    Hi catymag.

    Tried that already, even downloaded another basemap and installed into ./System folder.
    I can see that it is loaded into streetpilot if I go settings, device, about screen I can see the basemap name installed.

    As said I can copy the complete installation as is to another phone/device and it works flawlessly.
    Could it be due to the resolution of this tablet? 600 x 1024.

    It is listed as working on the working/non working devices thread.

    Deon

  7. #86
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    @deonl

    Do right cick and properties on gmapbmap.img and look if you have enabled read only attribut if you have then delete this attribute.
    Also look for the same on map img.

  8. #87
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    South Africa
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    @deonl

    Do right cick and properties on gmapbmap.img and look if you have enabled read only attribut if you have then delete this attribute.
    Also look for the same on map img.
    Hi Lolypop

    Checked attributes, read only is deselected. Compared it to my phone where the program is working correctly, both shows as deselected.
    Strange one

    Any other suggestions I can try?

    Deon

  9. #88
    Important User

    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Croatia/Slovenia
    Posts
    912
    Rep Power
    724

    Default

    @deonl

    As it looks from screens in post #84 (first and last), program is not able to correctly render some screens (picture drawn is much larger than screen),
    so my opinion is that program (or some parts of it - map renderer, ...) is having problem with getting correct device resolution.
    Something similar would be with iGO Primo when file "multimode.ini" is messed up, wrong internal skin used for given resolution.

    Have You tried to start program in landscape?

    On some devices (and some program versions) program started and worked correctly in one orientation, while not in other.
    Maybe there is some way to set correct resolution for program, but I don't know how (I'm not such expert with SP).
    Last edited by Midnight Blues; 24th May 2015 at 16:52.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    1qhhsh
    Password for all my uploads: gpspower.net

  10. #89
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    I have tablet 1024x600 and all work OK in both orientation.

    @deonl

    Maybe you have installed some custom rom or use Xposed?
    If you use Xposed, try to disable it.
    Last edited by lolypop000; 24th May 2015 at 17:25.

  11. #90
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Canada
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Nexus 7 2013 Rooted 4.3 Seems to be working Great in Both Orientations! Thanks for the Great Work!

    How does one get traffic to work or is this something that's not working yet? I haven't found anything
    related to this for Android. If there is something out there, being steered in the right direction would be appreciated!

 

 
Page 9 of 44 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.