Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 109
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Korea
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by sasso_sasso View Post
    My Note 4 Android 5.0.1 streetpilot 2.35 installs and starts normally. The second start written - Streetpilot stop working.
    I tried almost all versions of Lollipop without success.
    I had the same problem. Try the Streetpilot KitKat version, it also solved the inverted landscape problem.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Moderator

    flagmax's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ca
    Posts
    609
    Rep Power
    331

    Default

    Quote Originally Posted by PRoberts View Post
    I had the same problem. Try the Streetpilot KitKat version, it also solved the inverted landscape problem.
    Thanks for your input. This version should only be used for 5.0. In 5.0.1 it seems Google fixed the inverted bug.

  4. #33
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Korea
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by flagmax View Post
    Thanks for your input. This version should only be used for 5.0. In 5.0.1 it seems Google fixed the inverted bug.
    I'm running CM12 nightly (android 5.0.2) on a One Plusone. With the Streetpilot lollipop version the screen was inverted in landscape mode.

  5. #34
    Master atomantmk's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Republic of Macedonia
    Posts
    91
    Rep Power
    69

    Default

    Quote Originally Posted by flagmax View Post
    Try to get logcat file and maybe we can get an idea why it crashes. [Only registered and activated users can see links. ]
    With map 2015.30 everything was okay, after putting a new map 2015.40 application started with crashes.
    After some tests i have found what causes this problem, after installing new map always go to Settings, Apps and clear data from Garmin application and that's it, start application and choose language...

    Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

  6. #35
    Member creambox's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    u blizini
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by PRoberts View Post
    I had the same problem. Try the Streetpilot KitKat version, it also solved the inverted landscape problem.
    I have the same problem. Has anyone managed to run on Note 4 Android 5.0.1?
    ﻻاله اﻻ الله محمد رسول الله

  7. #36
    Moderator

    flagmax's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ca
    Posts
    609
    Rep Power
    331

    Default

    Quote Originally Posted by creambox View Post
    I have the same problem. Has anyone managed to run on Note 4 Android 5.0.1?
    Inverted problem? Have you tried the normal version SP 2.35 for Android 4.2.2+?

  8. #37
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    OCONUS
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Installed on unrooted Fire phone with latest FireOS 3.6.8 and worked. Installation require slight tweaking. For some reason I could not see "Garmin/.system" from my pc even though I have my computer folder option to unhide everything. Here is what I did to get the gmapbmap.img and gmapprom.img to the Fire phone using adb.

    1. copy StreetPilot_2.35pi_5.0_storage_sdcard0_signed.apk to Fire phone and install.
    2. copy file *.img to the phone to "Internal storage/Garmin"
    3. run adb shell and move *.img file from step 2 to /storage/sdcard0/Garmin/.system/

    Note: you can also use the push command but I was having problem with pushing gmapprom.img to the phone.

    Also, I don't think this should matter but I have installed google play on my fire phone which you can find info on it by googling it.

  9. #38
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Dubai
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Was able to successfully install this version on my Nexus 5 versions 5.0.1 and it works just fine using the English language but after switching the Text Language to Arabic. All Menus showed in Arabic O.K but arabic street names or map labels showed up backwards and the characters are separated from each other add to that the search function using the arabic characters doesn't work. I hope someone here can direct me how to fix this.

    Here is what I have tried so far:
    * Checked the Arabic Translation files located in "Internal storage/Garmin/Text/ar_AE*.glx" and all seems correct "codepage="utf-8" direction="1" display_name="العربية" language="ar_AE""
    * Checked the codepage for the installed garmin map and it seems O.K too. the value was codepage=1256 ... Same map is working fine in Garmin Viago and in my Nuvi!.

    TIA,

    mohalm

  10. #39
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,649
    Rep Power
    5329

    Default

    We discussed this in another thread but frankly I don't remember if the user found a solution.
    But see [Only registered and activated users can see links. ]

    Ext - Ext Data folder - stores 006-D0952-01.bin, 006-D0952-02.bin, 006-D0952-03.bin, 006-D0952-04.bin, 006-D0952-05.bin, 006-D0952-06.bin, 006-D0952-07.bin, 006-D0952-08.bin, 006-D0952-09.bin, 006-D0952-10.bin files which contains special font for not alphabet languages likes Herbew, Thai, Arabic, Vietnamese.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #40
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Dubai
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the help Catymag. I forgot to say in my previous post that I already tried xoring a different arabic unicode truetype font in a hope it could solve the issue but that didn't fix it either. Is it possible the cause is the theme that is used which is Navigon.kmtf?

    Thanks

 

 
Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.