Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 79 of 83 FirstFirst ... 29697778798081 ... LastLast
Results 781 to 790 of 828
  1. #781
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    spain
    Age
    32
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys, where i need to put the maps on Internal or external memory?? Where is the route


    Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  2.    Advertissements


  3. #782
    Moderator

    flagmax's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ca
    Posts
    609
    Rep Power
    331

    Default

    Quote Originally Posted by albertop View Post
    Hi guys, where i need to put the maps on Internal or external memory?? Where is the route


    Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
    Put in the "path" you need for your device. Example: /sdcard0/Garmin/Map/yourcountry.img

  4. #783
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    @mmyhassan

    Where you download Garmin folder, from what link?



    Please try this:

    - install navigon or sygic or iGO
    - run it and let us know if this will find satellite on your device.

    If also with this app you will not get satellite lock, then something is wrong with your GPS.

    p.s.
    I hope you test satellite outside garage on clear sky.
    Last edited by lolypop000; 12th June 2015 at 09:48.
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #784
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Dear LOLYPOP000
    It is running with IGO , SYGIC AND Route 66
    only problem with Garmin , it will not find GPS signal even if i drive two hours even also when i connect with entranet by WIFI
    I do not remmember from which link i down load garmin folder , if you please have suitable link for garmin 1.49 , please inform me then i will try
    Thanks for you

  6. #785
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    Please look in your Garmin/.System/ folder if you have inside locale.xml and gmapbmap.img.
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #786
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,642
    Rep Power
    5328

    Default

    In post 764 I already suggested to check locale.xml. IMO he has a wrong one

    sent with my phone
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  8. #787
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Yes i have local.xml and i choose my country and garmin indicate correct time
    Yes i have gmapbmap.img 48.6 MB

  9. #788
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    @mmyhassan

    Add this in your folder Garmin/.System/

    Spoiler: locales
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #789
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Dear CATYMAG
    Problem of local happens with Garmin streetpilot 2.10
    But with garmin streetpilot 1.49 no problem with local , and it works fine except gps signal

  11. #790
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    Do you have installed maps for your country and you can see it under settings of street pilot and map is enabled?
    After you change locales.xml that i post above, still no GPS signal?

 

 
Page 79 of 83 FirstFirst ... 29697778798081 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.