Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 73 of 83 FirstFirst ... 23637172737475 ... LastLast
Results 721 to 730 of 828
  1. #721
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    s
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Did you fix it? I also have a nexus 7
    Thanks!!!

  2.    Advertissements


  3. #722
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Oz
    Posts
    25
    Rep Power
    24

    Default

    I have a quick question. Is it normal to have the Set Locale, Set Language, etc screen everytime you load Streetpilot?

    I installed 1.4.9 and have the same tablet as this poster [Only registered and activated users can see links. ].

    Rooted Exynos T7S device, 1280x800 res, 4.0.4, so I used the libgarminos_1280x800_external_sd_OK. and hex edited to \mnt\extsd\Garmin. Had to put maps in \mnt\extsd\Garmin\Map. Added voices also.

    Everything seems to work, but everytime I open Street pilot it forgets the settings and asks me to Set a Locale, Set a Language, Select a Voice Language, Map theme, units, Timeformat, Agree to EULA and Warning, before I can use it.

    Have I forgotten to do something?

  4. #723
    GPSPower Helper

    x-trail's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Europe
    Posts
    324
    Rep Power
    163

    Default

    After setting Locale etc, did you get a real satellite fix of your position?

  5. #724
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Oz
    Posts
    25
    Rep Power
    24

    Default

    Quote Originally Posted by x-trail View Post
    After setting Locale etc, did you get a real satellite fix of your position?
    Yes, no problem after re-setting everything, I get real satellite fix, full routing, everything except the traffic. But once I Exit out of the app fully, I have to redo the setting locale, etc again.

    If I select the Chinese version, it skips the Set a Language, Select a Voice Language, Map theme, units, Timeformat, Agree to EULA and just goes straight to the Warning page. But then I have to change the language again anyway.

    It remembers all other settings, themes, and previous satellite position, just annoying that I have to do the whole setup everytime..

    Edit: I think I worked out the problem.

    I have mediascanner doing Media Scanning at boot, and that seems to stop apps from saving files to the SDcard. Disabled mediaserver from scanning using "pm disable com.android.providers.media/com.android.providers.media.MediaScannerReceiver" in terminal, and now Streetpilot loads up and after the first time entering Locale, etc, the next time I open it, it goes to the EULA page, and then the Warning and then it works.

    I must have a bad media file in my tablet as the mediascanner doesn't seem to stop scanning (checked with Settings/Apps/Running, and Settings/Battery). I left it for a whole day, and it was still running. But killing the mediaserver let me save files to the SD again, and it looks like Streetpilot likes that now too.
    Last edited by k-gps; 25th August 2013 at 06:57.

  6. #725
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buenos Aires
    Age
    43
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi There. I have a chinese phone with rooted Android ICS MTK6577 and 512 MB of RAM. I tried both non root and root device and can't make street pilot run. Black screen after start and nothing. sometimes I see garmin logo and sometimes not.
    Can anyone help me? Thanks in advance.

  7. #726
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Braazil
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ggoette View Post
    Hi There. I have a chinese phone with rooted Android ICS MTK6577 and 512 MB of RAM. I tried both non root and root device and can't make street pilot run. Black screen after start and nothing. sometimes I see garmin logo and sometimes not.
    Can anyone help me? Thanks in advance.
    Try to disable GPS device before open streetpilot. My wife's phone is MTK cpu too and SP not works when GPS is enabled. =(

  8. #727
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    fdh
    Age
    28
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    please help me how to install garmin streetpilot android for xperia ray
    spec : Android 4.0.4
    screen size of Xperia Ray is 480 x 854 pixels.

    what any part i must install & how to replace map.
    thx

  9. #728
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    EUROPE
    Age
    36
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Hello jengroro3,

    I have Xperia Ray too : you can download the streetpilot 1.49 ou 2.14tw (I use this last one and it work great)+ ligarminos for resolution 480x854. By searching on intenet, you can fine what you need.

    Anyway everythings is fine except in the map : the down Tools is cut at the right side (about : speed, options...). Then it's hard to use the right key because it.
    I search everywhere, and try many ligarminos of this resolution and other resolution too, but nothing was great.
    I search with Hexadecimal editor or to find something in the ".apk" for fixe correctly the size or for completly remove this bar for get more big screen, but nothing work.

    So if someone have a solution about this problem it will be great. I'm little sleepy to make many test for no result...

    Thanks.

  10. #729
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5307

    Default

    Just look at sticky thread [Only registered and activated users can see links. ] and in post n2 here there is a libgarminos for your resolution
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #730
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    EUROPE
    Age
    36
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, I try every ligarminos and I have always this problem (see red circle picture)
    [Only registered and activated users can see links. ]

    There is some fix for 480 x 854 (Sony Xperia Ray)

    Thanks

 

 
Page 73 of 83 FirstFirst ... 23637172737475 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.