Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 20 of 31 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 191 to 200 of 309
  1. #191
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    jakarta
    Age
    38
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    lenovo s560....
    -poi not work..can't search by poi...only coordinat and street
    -time is wrong not same with system time
    -battery indicator is false

  2.    Advertissements


  3. #192
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    For wrong time, you must add gmaptz.img ( time zone) in .System folder
    For battery icon you have 1000x writen solution.

    Please read all thread not only first and last post.

  4. #193
    Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    GR
    Posts
    27
    Rep Power
    25

    Default

    Quote Originally Posted by DuRoi View Post
    One of this days Garmin will be on almost any Android, its a question of time.
    i really hope so but i dont see that happening so soon for jelly bean and over. thus its a question if its going to work on newer full hd screen androids

  5. #194
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Argentina
    Age
    3
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi my name is David from Argentina. I've installed this Garmin in LG L7, and its run OK. But it can recognize any map. I've installed Proyecto Mapear 10.0 on a folder named map inside the Garmin folder. Tried too on a folder .system without success. Do you have any idea what can i do? Thanks!! (sorry for my bad English, i finished English 4 years ago, and now I am portuguese professor so I didn't use English anymore until now)

  6. #195
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,610
    Rep Power
    5321

    Default

    "Map" not "map" and ".System" not ".system" , look here in post n2
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  7. #196
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Thailand
    Age
    36
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    garmin 2.14 install to sony xperia tx android 4.12 resolution = perfect . only problem no gps signal

  8. #197
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,610
    Rep Power
    5321

    Default

    Quote Originally Posted by scholly View Post
    garmin 2.14 install to sony xperia tx android 4.12 resolution = perfect . only problem no gps signal
    Known and experimented matter and already reported fact in this thread. No solution till now
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  9. #198
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    trinidad
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    hi ALL,

    I'm new here. I successfully installed Streetpilot 2.01 on my Lg Optimus Black and maps loaded and everything seemed fine. However there seems to be issues with route calculation as at times it stops at 80% and then crashes and when I restart it sometimes completes the route calculation and all seems to be fine. Also, once I go off the suggested route and it tries to recalculate it always crashes. Has anyone experienced these problems and is there a solution?

  10. #199
    IGo Moderator Black Wolf's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Near
    Posts
    436
    Rep Power
    353

    Default

    Correction 2.14 favorite points import/export function and repackaged for Traditional Chinese, do not need to root and install a language pack. (POI and attractions in the book has been fixed)

    Spoiler: CLICK
    http://kuai.xunlei.com/d/iwUIAAIgjgDbU2JRb3c


    tnx to kkchou

  11. #200
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Canada
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by scholly View Post
    garmin 2.14 install to sony xperia tx android 4.12 resolution = perfect . only problem no gps signal
    Just curious. Even though there is no GPS signal on your Android JB 4.1.2, did you try to get a GPS signal by pairing with BT to an external bluetooth (BT) GPS device?

 

 
Page 20 of 31 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.