Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 49 of 55 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast
Results 481 to 490 of 545
  1. #481
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    I've been using TOMTOM 1.3 on my jbreak iphone and now try to install Garmin StreetPilot with change to ..etc file but still can't see map. Error "Acquiring satelite..." appears and nothing else happens.
    Any Idea what I'm doing wrong guys?

  2.    Advertissements


  3. #482
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    By the way I've installed USA-onboard-nomap IPA and trying out new OZZI-NZ map

  4. #483
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Bkk
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by tonytone View Post
    Check your TargetConfig.plist file settings; what exactly do you mean when you say that "it's not working"? Does it not display at all? Are you referring to the Lane Assist feature? If indeed you are talking about the Lane Assist display/feature, there is a setting in TargetConfig.plist that controls which type of LaneAssist image is displayed--there are two types--the default is the one that shows up in the upper left-hand corner as a green-background box and displays both lane arrows and miles to the next turn; the alternate version is a much smaller oval-shaped white-background (I think--not 100% sure of the color) image at the very bottom center of the display and displays only the lane arrows.
    I put
    <key>current_lane_guidance_enable</key>
    <true/>
    <key>current_road_display</key>
    <true/>
    on my TargetConfig.plist and already set permission.
    Current lane guidance displayed at the bottom center but current road name didn't display on USA 2.2.
    Before I update to version 2.2 it displayed both at bottom center. Do I do something wrong?


    Thanks for the answer.
    Attached Images Attached Images

  5. #484
    Member +
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    59
    Rep Power
    43

    Default

    I got the same problem as bankhahaha!!!!!

  6. #485
    iPhone Master
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    USA
    Posts
    101
    Rep Power
    148

    Default

    bankhahaha--not sure; I don't recall if the current road name ever displayed at the bottom of the display; I'm just used to seeing it at the very top (white letter/green background). Forgive me if I'm speaking the obvious, but the current road name (i.e., the road that you're currently travelling on) will display only when you're not in routing mode (i.e, in destination mode)--when you're in destination mode, the display will never display what road you're currently on, but rather the name of the road you will need to be on when you make your next turn/exit.

  7. #486
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Bkk
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks tonytone. It means this function is not working on USA 2.2

  8. #487
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    switzerland
    Age
    33
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    hello

    did someone made any advances about pois on the 2.4.1 version?

    how i get speed cameras to work on this version, with sound or just a bip that doesn't matter.

    any advances please post

    thanks

  9. #488
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Philippines
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi i'm using garmin USA with maps from city navigator philippines v 13.10. Everything is working fine, except I can't get junction view to work. It displays a message that this device cannot display philippines JCV files, please contact garmin.com.sg. How can i circumvent this?

    and to note: i've put the JCV files on the correct file path

  10. #489
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Qatar
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone,

    I have an iphone 4S IOS 6.1.3 not jail broken

    I managed to install the Garmin China Version 2.2 (for free) and I was wondering whether adding maps could work using the same method described in your thread. Can Anyone Help?

  11. #490
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    a Place where i always used to live
    Age
    24
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    hey guys,
    i'm having some problems, first POI search takes too long to get results . Second after trying the steps more than 3 times the extras doesn't display a thing just the message "There was an error communicating with the server...."
    P.S working with USA Garmin on iPhone 4 Jailbroken :D
    Please help thanks guys :D

 

 
Page 49 of 55 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.