Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 43 of 55 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 421 to 430 of 545
  1. #421
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    US
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    help

    Quote Originally Posted by tonytone View Post
    Check your search_menu.plist to see if it has this:

    <dict>
    <key>class</key>
    <string>XTLocalSearchViewController</string>
    <key>icon</key>
    <string>d_google.png</string>
    <key>id</key>
    <string>local_search</string>
    <key>name</key>
    <string>local_search</string>
    </dict>

    Also make sure there is a local_search_providers.plist, and that it at least contains this:

    <dict>
    <key>icon</key>
    <string>d_google.png</string>
    <key>logo</key>
    <string>d_google_logo.png</string>
    <key>name</key>
    <string>google</string>
    <key>vendor</key>
    <string>Google</string>
    </dict>

    If after all that you still can't get Google Local Search to appear, then I'd say remove all of the Garmin-related entries in your /etc/hosts file, reboot your iPhone to make sure it can still read /etc/hosts, then add just the entry for "127.0.0.1 gold.garmin.com" (w/o the double quotes) as the very last line (do not hit Enter or otherwise insert a carriage return), save the file, reboot your iPhone again, then see what happens. Are you sure you don't have some kind of firewall-like program installed? Because everything seems to be pointing to the Garmin app not being able to talk to downloadg/bronze/triplew/silver.garmin.com...
    thanks, did all that, check all the strings and they are all there... deleted that from hosts... even deleted the hosts.. Installed hosts again... I don't know what else to try... please tell me the order I have to write in hosts the garmin entries... to add the lines that way.. and also any other special permissions need to be set to that hosts file?

    thanks tony

  2.    Advertissements


  3. #422
    iPhone Master
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    USA
    Posts
    101
    Rep Power
    148

    Default

    Quote Originally Posted by angelsinojos View Post
    thanks, did all that, check all the strings and they are all there... deleted that from hosts... even deleted the hosts.. Installed hosts again... I don't know what else to try... please tell me the order I have to write in hosts the garmin entries... to add the lines that way.. and also any other special permissions need to be set to that hosts file?

    thanks tony
    Don't add anything else in /etc/hosts other than the default stuff.

  4. #423
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    USA
    Age
    34
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Any of you guys know how to add the host for streetpilot north america 2.3?

  5. #424
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Slowenia
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, tonytone!
    I installed garmin W.Europa 2.3. I do not work weather icon: what should be the configuration setings?
    thx

  6. #425
    iPhone Master
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    USA
    Posts
    101
    Rep Power
    148

    Default

    Quote Originally Posted by sonda303 View Post
    Hi, tonytone!
    I installed garmin W.Europa 2.3. I do not work weather icon: what should be the configuration setings?
    thx
    Granted that my settings were tested on the Garmin USA 2.2 app used within the USA on an iPhone with English/United States iOS region/locale settings, but you need to make sure that your /etc/hosts file (on the iPhone) contains no Garmin hostname entries other than:

    127.0.0.1 gold.garmin.com

    Also ensure that you don't have any third-party firewall apps (e.g., Firewall IP) installed from Cydia..or if you can't afford to uninstall such apps, then make sure that they do not contain any blocks for Garmin hostnames (other than for gold.garmin.com) and/or the Garmin app itself.

    If after all that the weather icon still doesn't work--like I said, I can't speak as to whether stuff like Weather or Google works outside the USA when using a non-USA/NA Garmin app; someone else will have to speak on that...
    Last edited by tonytone; 27th March 2013 at 17:45.

  7. #426
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Slowenia
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks to the note!
    I've tried both options, but unfortunately does not work.
    by

  8. #427
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    I've installed "Garmin-USA_OnBoard_NoMap.rar" after unrar to my jailed iphone but right way Authentication failure message appeared.
    Any idea what to do next?

  9. #428
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    United Kingdom
    Age
    33
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hi tony, would you mind to send me the western europe v2.2 ipa without map but including your *.plist , many thanks !

  10. #429
    iPhone Master
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    USA
    Posts
    101
    Rep Power
    148

    Default

    Quote Originally Posted by wii_key2 View Post
    I've installed "Garmin-USA_OnBoard_NoMap.rar" after unrar to my jailed iphone but right way Authentication failure message appeared.
    Any idea what to do next?
    I could be wrong but if that is exactly what you downloaded and installed to your iPhone, I suspect that it's a non-legit version--in which case, I'm not sure how is it possible to installed a non-legit app onto a jailed (I assume by "jailed" you mean "not jailbroken") iPhone and expect it to work at all.
    Last edited by tonytone; 26th March 2013 at 16:19.

  11. #430
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    US
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by tonytone View Post
    Don't add anything else in /etc/hosts other than the default stuff.
    These are the screens, but still no google search, or the other things... garmin 2.2 maps 2013.40 all functional... missing some features still tony. please post the order you have the entries in the host file. thanks
    Attached Images Attached Images

 

 
Page 43 of 55 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.