Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 66
  1. #51
    Navigation software expert

    tom1807's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    APAC
    Posts
    1,100
    Rep Power
    539

    Default

    Quote Originally Posted by johnsmith_jr View Post
    This is getting more and more mysterious...

    I've installed and configured CryptLoad but when I tried to download the LinkSave package (linked in post #1), CL said the files have been removed from RapidShare. ("Problem:Deleted")
    I thought I might have been lamer enough to misconfigure CL so I've read its Help plus searched the CL Forum for a solution - none found.
    So I've posted a thread in CL's Help forum but all their main staff could say is that "If CL says file deleted, then it is deleted from RapidShare".
    Just to verify that the files are not deleted from RS, I've repeatedly downloaded them with JDownloader. Downloaded successful, but unraring failed, just as previously.

    So CryptLoad claims the files are missing, JDownloader corrupts them when downloading. I'm out of ideas.
    Could anyone give me the proper CRC hashes for the 5 RAR files so that I can see if my downloaded versions are really corrupt?

    Thanks
    The mystery is, my files are offline since quite some time. Also when loading the DLC file, jDownloader reports them as offline.
    It's quite weird that you can download these files and that jDownloader reports them as online

  2.    Advertissements


  3. #52
    Member johnsmith_jr's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Europe
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by tom1807 View Post
    The mystery is, my files are offline since quite some time. Also when loading the DLC file, jDownloader reports them as offline.
    It's quite weird that you can download these files and that jDownloader reports them as online
    Never mind. I have downloaded catymag's version and it seems to work properly.
    Thanks for trying to help anyway, I do appreciate it.

  4. #53
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Age
    59
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,
    i put the .img File in Folder Garmin on Colorado. It works but my colorada ist not so fast as before.
    MfG Greywulf

  5. #54
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5308

    Default

    download files from post 2
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  6. #55
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Age
    44
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone already tried this on an Oregon 550t and knows if it will work? Thanks for the info!

  7. #56
    Important User
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Somewhere over the Rainbow
    Posts
    347
    Rep Power
    44

    Default

    Quote Originally Posted by thumic0 View Post
    Anyone already tried this on an Oregon 550t and knows if it will work? Thanks for the info!
    Unlocked version will work without problems.

  8. #57
    Junior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    World
    Age
    33
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I think this is just for the device. Not for Map Source.

    Thanks for the support guys!!! I enjoy it on my garmin edge

  9. #58
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    It doesnt work for me. I have the patched map-source, the Unlock Generator 1.5, i follow all the instructions, put my Unit ID, the Map Id (467), generate the code, put it on mapsource, but nothing happens. Map is still locked. Dont know what I'm doing wrong.

  10. #59
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5308

    Default

    probably your MS isnt properly patched or you made something else wrong-
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #60
    Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Europe
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Link is broken for Unlocked img. Please help.
    Thanks!

 

 
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.