Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 63
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arlington, Virginia
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I have installed four or five of these Topo Sets in MapSource. They do not seem to be routable. Any ideas?

  2.    Advertissements


  3. #12
    Important User p!xeldealer's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seven Seas
    Posts
    181
    Rep Power
    139

    Default

    Nobody stated that they are routable, use city navigator for autorouting.

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arlington, Virginia
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    No problem. But... on the first page of this topic it said.

    on these topocards: Some of the new features are 3D shadow map, routable roads and trails for walking and cycling tours.

    I am not surprised if not routable but just wanted to check. The topo maps are very good.

  5. #14
    Important User p!xeldealer's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seven Seas
    Posts
    181
    Rep Power
    139

    Default

    Sorry, I was wrong - they are routable. I tested in MapSource with Topo Adventure Stavanger.

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arlington, Virginia
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I must be clueless. Using CD9 - Alesund. The recalculate option is not enabled.

  7. #16
    Important User p!xeldealer's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seven Seas
    Posts
    181
    Rep Power
    139

    Default

    CD9 is routable to
    Do you have enabled the autoroute option in settings/routing? Do you use actual version of MapSource or BaseCamp?

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arlington, Virginia
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Using MapSource Version 6.15.7. Autoroute is enabled. Works fine with all other mapsets. Very strange.

  9. #18
    Important User p!xeldealer's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seven Seas
    Posts
    181
    Rep Power
    139

    Default

    Try actual MapSource 6.16.3.
    You can install it parallel to your 6.15.7 version, if you rename the MapSource.exe for example to MapSource6157.exe and your language dll to MapSource6157XXX.dll (if you don't use english, XXX means the abbreviation of your lang.), before installing the new version.

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arlington, Virginia
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Tried 6.16.3. Same problem. I will try on another computer.

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, except using rapidshare, do you have any other feeds ?

 

 
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.