Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 67
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by catymag View Post
    Garmin City Navigator North America v2010.10 NT (UNLOCKED)

    .[/B]

    I have 2009 working fine, i downloaded above 2010 unlocked IMG file, replaced with 2009 file. When i turn on Garmin software i get error saying enter code to unlock map..

    Are these maps unlocked? do i need to regenerate unlock key and which software i could use?

  2.    Advertissements


  3. #22
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5308

    Default

    Quote Originally Posted by javastring View Post
    I have 2009 working fine, i downloaded above 2010 unlocked IMG file, replaced with 2009 file. When i turn on Garmin software i get error saying enter code to unlock map..

    Are these maps unlocked? do i need to regenerate unlock key and which software i could use?
    yes unlock them with jetmouse keygen following the sticky guide on navigation software section
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Age
    26
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I unlocked the map
    And did everything correct!
    I dont get any error or anyth at all.
    When I use it the soft seems to work fine but the map doesnt give anyth The screen stays black.
    And the soft acts like its workin

  5. #24
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5308

    Default

    Quote Originally Posted by stockaimer View Post
    I unlocked the map
    And did everything correct!
    I dont get any error or anyth at all.
    When I use it the soft seems to work fine but the map doesnt give anyth The screen stays black.
    And the soft acts like its workin
    have you installed basemap and support files? if not go here and put in ur garmin folder
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  6. #25
    Member
    Join Date
    Mar 2009
    Age
    36
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for yet another quality release.. do we need to install the mapsource, 3D buildings and lane seperately to my Nuvi 765T. thanks.

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default How to install the lane assist and 3d files?

    I have a garmin mobile XT. I loaded the map fine but don't know how to deal with the lane assist and 3d files. Should I just copy them to the garmin folder or I need to do something else?

    Thanks

  8. #27
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5308

    Default

    gmap3d.img and gmaptz.img into the Garmin Folder
    D1281010B.JCV into X:\Garmin\JCV

    3d or lane assist works only on 7x5/8x5 nuvis
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, i hope i can get this to work

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    The maps work fine in my mobile XT. All my old favorite routes work. But I can't search for any addresses at all. It keeps saying the State I entered is "None Found". Even MapSource's "Find Places" is disabled. There must be some address database not set or installed. Can someone point me to the problem or solutions? Thanks!

  11. #30
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Seems to be missing a file. Here's what I found from Google.

    http colon slash slah rapidshare.com/files/220675060/CNNA_2010.10_ms613.part09.rar

    Sorry it won't let me post a link.

    After downloading this 613 verson and unlocked, all the problems were solved. Find places in both MapSource and XT worked.
    Last edited by Kin; 1st June 2009 at 07:34.

 

 
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.