Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 28 of 111 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast
Results 271 to 280 of 1110
  1. #271
    Member +
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Europe
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default City Navigator 2009 NT not in registry after install

    I have installed Garmin EU City Navigator 2009 NT on my PC using the prescribed method of using the updater package and unlocked the map using the KG.

    All is well but when I try and run MapConverter inorder to be able to transfer the maps onto my Macbook it says that Mapconverter cannot find any installed map products.

    The registry keys under Mapsource products are effectively empty.

    Does anyone know how to write the correct entries to the registry?

    Thanks.

  2.    Advertissements


  3. #272
    Master
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    85
    Rep Power
    72

    Cool

    Quote Originally Posted by jerseyboy View Post
    I have installed Garmin EU City Navigator 2009 NT on my PC using the prescribed method of using the updater package and unlocked the map using the KG.

    All is well but when I try and run MapConverter inorder to be able to transfer the maps onto my Macbook it says that Mapconverter cannot find any installed map products.

    The registry keys under Mapsource products are effectively empty.
    Does anyone know how to write the correct entries to the registry?
    I have Garmin EU City Navigator 2009 NT installed and working.
    Have a look at my registry section from Garmin :

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Remember to change the pad to to your garmin maps according to your settings !
    Use the JetMouse KG v1.5 to unlock. The Garminunlocker does NOT work with this mapset !!

    Hope this helps.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by pat357; 11th March 2009 at 18:56.
    :vac: :005:

  4. #273
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,606
    Rep Power
    5320

    Default

    there is a sticky thread for helping requests
    please
    merged there
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  5. #274
    Member +
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Europe
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default

    Many thanks pat357. I will try that in my registry.

  6. #275
    Member +
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Europe
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default

    pat357 please confirm which version of Windows you got the registry information from.
    I use Win XP pro.

    Thanks

  7. #276
    Master
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    85
    Rep Power
    72

    Default

    Quote Originally Posted by jerseyboy View Post
    pat357 please confirm which version of Windows you got the registry information from.
    I use Win XP pro.
    I have Vista Prem.
    Just change the path to your installation and it should work.
    :vac: :005:

  8. #277
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,606
    Rep Power
    5320

    Default

    pat357, rep added for helping work
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  9. #278
    Member +
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Europe
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default

    I have used mapsource to copy a region of Europe CN 2009 NT to my micro sd card on the Etrex Legend HCx. I have also copied a portion of an unlocked TOPO map which is also registered inside of Mapsource to the card. One overwrites the other.

    On the card itself I have renamed the second one to gmapsup1.img but the it is never seen by the unit.

    Any ideas please?

  10. #279
    Master
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    91
    Rep Power
    439

    Default

    If you have more than one map, the first is to be called gmapsup1.img and the second one gmapsup2.img
    If one of them is called gmapsupp.img, only that one will show, both will not be recognised.
    Nokia N9 16GB Black (RM-696) PR 1.3

  11. #280
    Member +
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Europe
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, It did not work for me. When I renamed them to gmapsup1.img and the second one gmapsup2.img no maps were recognised by the unit.

 

 
Page 28 of 111 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.