Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25
  1. #21
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,608
    Rep Power
    5321

    Default

    Check with JaVaWa Device manager what is wrong, you have the link in post n 17
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    holand
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, I have checked with JDM it seems that there is no problem
    Yes Img files are unlocked
    It seems that they maps can not stand. Together in a Garmin folder

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Pluto
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default Benelux cycling map doesn't work when multiple maps on sd-card.

    On my Oregon 600t unit, Iíve got the same problem as reported by Douro.

    If I put the Benelux cycling map on the sd-card (folder \garmin), it works fine.
    As soon as I put additional maps (CN2015, Topo Benelux) on the sd-card, the Benelux cycling map doesnít work anymore. Simply because it disappears in the map configuration menu on the Oregon 600t, so it canít be switched on/off. All other maps on the sd-card work fine.

    With multiple maps on the sd-card, JaVaWa Device Manager doesnít report any problem. JaVaWa sees all maps on the sd-card, including the Benelux cycling map.

    I checked the Benelux cycling map with GMapTool. I found out that the typ-file in the Benelux cycling map has PID=0 instead of PID=1.
    Could this be the cause of the problem?
    How can I set the PID of the typ-file to 1? (it canít be done with GmapTool ).
    Any other suggestions?

    Thanks in advance.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Ht1962; 13th September 2014 at 11:44. Reason: Better screenshot

  5. #24
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Ht1962 View Post
    On my Oregon 600t unit, Iíve got the same problem as reported by Douro.

    If I put the Benelux cycling map on the sd-card (folder \garmin), it works fine.
    As soon as I put additional maps (CN2015, Topo Benelux) on the sd-card, the Benelux cycling map doesnít work anymore. Simply because it disappears in the map configuration menu on the Oregon 600t, so it canít be switched on/off. All other maps on the sd-card work fine.

    With multiple maps on the sd-card, JaVaWa Device Manager doesnít report any problem. JaVaWa sees all maps on the sd-card, including the Benelux cycling map.

    I checked the Benelux cycling map with GMapTool. I found out that the typ-file in the Benelux cycling map has PID=0 instead of PID=1.
    Could this be the cause of the problem?
    How can I set the PID of the typ-file to 1? (it canít be done with GmapTool ).
    Any other suggestions?

    Thanks in advance.
    The problem is the TOPO Benelux PRO, it can not at the same time in your gps with the Benelux cyclingmap>>> that is a conflict just like with the topo norway experience part one and the other parts>>> the Onroute fietskaart Nederland works fine together with the Benelux pro on the same sd-card and i am sure that it is only a problem with the Benelux pro en the Benelux cycling; together in one sd-card makes the cycling map not visible into the maps menu.
    Last edited by oinkman; 13th September 2014 at 22:20.

  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Pluto
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by oinkman View Post
    The problem is the TOPO Benelux PRO, it can not at the same time in your gps with the Benelux cyclingmap>>> that is a conflict just like with the topo norway experience part one and the other parts>>> the Onroute fietskaart Nederland works fine together with the Benelux pro on the same sd-card and i am sure that it is only a problem with the Benelux pro en the Benelux cycling; together in one sd-card makes the cycling map not visible into the cardmenu.
    I removed the Topo Benelux map from the sd-card, and found out that the Benelux Cycling map does work along with CN2015 on the same sd-card.

    So I agree with Oinkman, the correct problem description is:

    Garmin Benelux Cycling map V2.0 wonít work when put on an sd-card along with Garmin Topo Benelux pro v2.

    Question remaining is: is there a solution or workaround for this problem?
    See post #23: could the cause be PID=0 for the typ-file in the Benelux cycling map?
    Last edited by Ht1962; 13th September 2014 at 17:54. Reason: editorial

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.