Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28
  1. #11
    Master fujita's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Santana de Parnaíba
    Age
    55
    Posts
    69
    Rep Power
    174

    Default

    Quote Originally Posted by trinaldi View Post
    Fujita, nice pack.

    I've bever had a GPS before, is it normal for the vehicle not to drive through the road exactly?
    I don't know how to explain this, but my vehicle was not IN the road, it was NEAR the road.

    Anyway, I was using the Pedestrian setting, maybe that's it.

    And again, thanks for the pack.
    Besides poor satellite signal, there are two other possible reasons for that behavior:
    1 - you have more than one mapset active at same time;
    2 - Pedestrian mode. Yes, that could be the reason, because in this mode "lock on road" feature is disabled.

    [ ]s

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Age
    30
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Another thing, recently I've changed the "Datum" setting, could this interfere in some way?

    Anyway, I put it back to the default setting.

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bauru, SP, Brazil
    Age
    30
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    First of all, I'd like to thank you for the map. Very good job.

    But i dont know why i am having some problems to recognize the map in my nuvi200. I downloaded the img unblocked version, and copied to :\gamin\ in my SD, but any sign of the map when i turn it on. I tried to unlock the other version, but no results.

    Does anyone knows why the cause of this? I always loaded the maps with the mapsource, and always work perfectly, but with this img i dont know what i am doing wrong.

    Sorry for ask information in this topic, but i tried to find in many foruns, and in any i found something that worked.

    Thaks a lot.

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Age
    30
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    How can I enable this "lock on road" feature?

    Thanks.

    EDIT:
    Fujita, can you explain me how can I fix those 2 possible reasons you've mentioned?
    Last edited by trinaldi; 29th May 2011 at 19:11. Reason: Added content

  6. #15
    Master fujita's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Santana de Parnaíba
    Age
    55
    Posts
    69
    Rep Power
    174

    Default

    trinaldi,

    To activate just one mapset, go to the following menu tree: Tools>Settings>Map>Map Info and make sure theres only one map checked;
    Lock on road feature is inherent to Automobile Usage Mode, enabling this mode will automatically enable it.

    [ ]s

  7. #16
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Brazil
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    Trinaldi,

    Maybe the map is not checked in your city, it is not accurate . In this case you're in one street and the GPS shows you 1 or 2 streets far.

    Try to change the map, and verify is the 3 maps are with the same problem.

    Where is the city it's happening .

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Indaiatuba, SP, Brazil
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks guys for the update.

    Is there any way to add other South America countries to this pack, or should I rename files when crossing borders?
    Last edited by leofelin; 1st June 2011 at 15:10.

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Age
    30
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks everyone for answering.

    I'll report later.

    Thanks!

    EDIT:
    Fujita, I'm using a Nokia N8, so it's the Mobile version..
    There's no Map Info in the "Map" area.
    Last edited by trinaldi; 1st June 2011 at 19:03.

  10. #19
    Important User marcio_freitas's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Brazil
    Age
    38
    Posts
    157
    Rep Power
    300

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by trinaldi View Post
    Thanks everyone for answering.


    Fujita, I'm using a Nokia N8, so it's the Mobile version..
    There's no Map Info in the "Map" area.
    whatever ... N8, N95, N97 ... have the software Garmin Mobile XT

    For the access the maps to mark / uncheck them;

    In the Main Menu go to;

    tools (Ferramentas)

    my data (Ger. Meus dados)

    Map (Mapa)

    and the lower right corner, then click on MapSource

    choose the map ...
    Last edited by marcio_freitas; 2nd June 2011 at 15:31.

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Mato grosso do sul - brasil
    Age
    56
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Fujita,
    Do you have a last version the POI to Garmin?
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    is out.

    Thanks.
    Last edited by catymag; 6th June 2011 at 00:40. Reason: coded link- please respect rules

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.