Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 81
  1. #41
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,641
    Rep Power
    5326

    Default

    original Mapsource rared iso doesnt have password, use 7zip last version as written in the post or it wont work-
    extract it and doulble click again on the obtained file,drag and drop from 7zip in a folder
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  2.    Advertissements


  3. #42
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    England
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Did you manage to sort this out? I have the same problem

  4. #43
    Navigation software expert

    tom1807's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    APAC
    Posts
    1,100
    Rep Power
    539

    Default

    Redownload the files which show error message. Most likely faulty download

  5. #44
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Oxford
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    So I downloaded the files, all 24 of them, took a while and big IMG file 3GB. It's unlocked and works fine on my GPSMAP 78s. Many thanks.

  6. #45
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Age
    51
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Wanted to get this German topo, but unable to download. Can anyone put a mirror up at normal sites, like megaupload etc? Lots of java thingies comping up at netload.in, and not seeing any download links, too bad.

  7. #46
    Navigation software expert ozboss's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    on Earth
    Posts
    414
    Rep Power
    225

    Default

    use JDownloader or Cryptload for downloding

    read this [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #47
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,641
    Rep Power
    5326

    Default

    Quote Originally Posted by Pussydoll View Post
    Wanted to get this German topo, but unable to download. Can anyone put a mirror up at normal sites, like megaupload etc? Lots of java thingies comping up at netload.in, and not seeing any download links, too bad.
    you can use also multiupload links from my post for the original mapsource installation iso
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  9. #48
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Antwerp
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Dear,

    I have found a bug in this map, it may even be an original bug.
    Sow I downloaded your unlocked mapsource version first (second post), and when I uploaded a part of the map (West Germany) to my dakota 20.
    there was always 1 segment missing next to the border, all over the border with Belgium, Holland and France. (may be more, I only tested western part of map).
    The second segment from the border stand point was loaded and visible on my gps.

    Sow at first I thought I might not have selected these segments of the map (a fair possibility).
    Sow I reloaded them into the gps and double checked if I had selected the complete western border of Germany.
    Witch I did, and still the same problem.

    Sow then I tried downloading your original version of this topo (the iso). I deleted the first one of course and installed the original version.
    And I unlocked it myself, uploaded the complete western border to my gps and ... still the same problem.
    I may be new here on this forum, but I have unlocked a great deal of maps, and this is the first problem I had of this sort.

    Note that the segments that are missing are completely blank (whit), and not "white + a grid" like you would get if you didn't have the segment loaded ...
    I hope someone can help me with this, if you didn't understand a word what I just said, plz tell me and I will upload some screen shots.

    Many thanks in advance.
    Glenn

  10. #49
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,641
    Rep Power
    5326

    Default

    If the map tiles are present in Mapsource in your pc ,I think is your Dakota problem.
    Which maps do you have in your unit? May be does another map overlap that border? Maps covering the same border area can create these kind of problems.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  11. #50
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Antwerp
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    They are present in mapsource, yes.

    I have the Benelux topo that may create the problem.
    I dint have this problem with v3 of germany thought.

    Sow I find that a bid strange and sad really.
    I will do some testing and will keep you updated.

    Thanks for the quick reply.

    Edit: If this was the case (problem with topo benelux), what would your advice be?
    Cuz I will not turn on and off those map every time I want to use them.
    Last edited by DeGlenn; 11th March 2011 at 18:21.

 

 
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.