Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: nuvi 2x5w

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Home
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    My mistake sorry I should of said that no SD card was in it when I tried to put it into preboot mode.. I was just saying I had SD 100% working & clean because of the comment by Vic777

  2.    Advertissements


  3. #12
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,387
    Rep Power
    1434

    Default

    You need to tell us clearly what you can and can't do. My current impression is this: (i) It can't read an SD card; and (ii) It can't attain either Mass Storage Mode or preboot mode via USB. If that's the case stop fussing with it and buy another unit because without SD card access or working USB it's useless.

    If my impressions are wrong, you need to explain more to get further help.
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Home
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    When you said if it doesnít have USB or it canít read from SD card donít fuss just go buy another unit that silly light went off in my head. Hey self why donít you try changing the cable I did & I donít think I need to tell you the rest of the story. I reloaded the maps & Itís working 100% perfectly nowÖ.

    Man do I feel like a aZZ

  5. #14
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,387
    Rep Power
    1434

    Default

    Ok, it was never 'bricked'. As said in Posts #2 & #7 it only needed to have a detail map loaded. Thanks for reporting back, we can now mark this thread as solved.
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.