Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Riyadh
    Age
    47
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Garmin 3790T + EcoRoute HD

    Hi,

    I own for some time now a Garmin 3790T and the EcoRoute HD.
    The pair works as expected most of the time, but I have a constant problem...
    Every 2 or 3 connects the 3790T is telling me that it detected a new vehicle and I have to define again all the parameters (type of fuel, MPGs and fuel costs) even if I never disconnect the EcoRoute HD from the OBD connector.

    I even 'upgraded' the firmware of the 3790 to 3490, but the problem remains.

    Does anybody experienced a similar issue? Is there anything I can do?

  2.    Advertissements


  3. #2
    VIP Master
    Join Date
    May 2012
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Marius B,

    Once I get mine going, I will let you know.

    Thanks again for your help.

    Chad

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.