Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Rep Power

    Default Map img says "old header" ??

    Hi Everyone-

    I'm hoping someone has run into this problem. I have installed the latest north america nt 2011.30 maps into my mapsource. After running the map reverse tool, I than ran the "Garmin Unlocker" utility. Everything ran well, but I noticed one map image file did not read "done"; instead it said "old header". Does anyone knoe what may be the problem?

    I can transfer all the maps, except the one map that said "old header" during the batch run.

    Thanks for any help that you can offer.


  2.    Advertissements

  3. #2
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    light side
    Rep Power


    try this, newer and faster
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and no problems
    You have to navigate to get to the good.

    [Only registered and activated users can see links. ] Password for my files: gpspower.net
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.
    Galaxy S5 Kitkat 4.4.2 / Nuvi1200->1250 / Nuvi3790T->34xx / Nuvi 2200 / Nuvi 66 / Oregon 600




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.