Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 65 of 76 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast
Results 641 to 650 of 755
  1. #641
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    HKG
    Age
    40
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    garmin 1455
    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #642
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    Now go to place where you find GTM ID and click next and enter this 25 digit code that i mark you with red.
    When you enter it you will have enabled TMC for this region.

    screen shot 2013 10 06 a
    Last edited by lolypop000; 14th October 2013 at 19:16. Reason: add picture
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #643
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Hongkong
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you very much

  5. #644
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    HKG
    Age
    40
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    i am able to add subscription for canada, us [Only registered and activated users can see links. ], but when i put the unlock code for europe in i get this message [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ] i want to add the subscription for europe. Also when i connect 1455 to mac using garmin express.It shows "Unable to connect with garmin services please try again" thanks
    Last edited by lovelypippy; 16th October 2013 at 09:53.

  6. #645
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    You need tu update traffic provider database.
    Run garmin express or webupdater and download/update trafficprovider and then you can add subscription for traffic EU.
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #646
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    HKG
    Age
    40
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks. I found out that the Mac Version can't install the traffic provider database. Only the Window version can do it. Thanks.

  8. #647
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    Here you have latest trafficproviders.xml version 3.80

    http://www28.zippyshare.com/v/73155964/file.html

    Add in .System folder and then go to the car and enter code for EU, now will work
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #648
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    HKG
    Age
    40
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for your help

  10. #649
    Garmin/GPS Systems GMod.

    Neil's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Oz.
    Posts
    7,391
    Rep Power
    1434

    Default

    I think this may only be of any interest to the old hands who like to play with ancient devices like 300 series nuvis [i know you do Loly ]. It may just be a co-incidence but i hope not. I bought a GTM12 cheap on eBay from France. It only had the French Michelin sub on board. I hooked it up to my 300 and added the Suna JM code for Queensland which showed as simply 'New Subscription' not "Suna TMC: Lifetime Subscription" so wasn't very hopeful of it working even after ~an hour. But i still let it sit for ages with a sat lock trying to acquire an FM TMC signal .. no dice. Not with any confidence, I added a TrafficPrivider.xml from a 3790 to the Garmin folder and tried again. Within a couple of minutes traffic was working, and surprisingly the Suna sub now shows correctly, not as New Subscription. Got cheeky and tried to add full AU Suna using the country 'trigger' code as provided by lolypop000. It only shows as 'New Subscription' endlessly though.

    Any comments on this? I always thought that only 1xxx and newer used TrafficProvider.xml. Is this simply a co-incidence?
    'Thanking Posts' are banned. To thank someone, and/or to see hidden links and content, use the [Only registered and activated users can see links. ] button below left of the helpful post then refresh your browser [F5 key]. 'Thanking Posts' are banned.
    Please don't spam. Posts serving no purpose other than to thank or to ask about hidden links are trashed or deleted, it's GPSPower's policy. Please don't spam.
    [Only registered and activated users can see links. ] should make their first post as a new Intro Thread in [Only registered and activated users can see links. ].

  11. #650
    Navigation software expert

    Giomen's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Suomi-Russia
    Age
    49
    Posts
    2,578
    Rep Power
    589

    Default

    Usually this device show only device SW record - you can seeking for it with text: RDS app.
    If you do not have Suna record in your SW - it is not a co-incidence! I hope!
    Love your wife? Buy yourself a GPS for answering to her favorite question: "Dear, where are you?".

 

 
Page 65 of 76 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.