Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Member +
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Madrid , Spain
    Posts
    33
    Rep Power
    0

    Default

    Hello
    Now I check again the test map and complete Split at node of the Custom routing lines. I forgot to Split some of them, splitting CRL and the rest of lines crossing
    by these lines the result is that now MPC compile with all crossing points. You can see on the two maps, original mp and compiled img. The CR lines splitted at nodes
    have all crossing points, the CR lines not splitted have the fails, You see on four types of Custom Routing Lines. See
    [Only registered and activated users can see links. ]
    This does not happen with normal routing lines, no problema even if they are not splitted.
    The problema could be easily solved again with MicroGisEditor...but with payable versión.
    Did you check my _config file?

    Kind regards

  2.    Advertissements


  3. #32
    Navigation software expert

    Cnfhbr's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    CIS
    Posts
    1,228
    Rep Power
    476

    Default

    Quote Originally Posted by Abedul View Post
    I have changed file _config trying to follow your indications, see below new _config
    [Only registered and activated users can see links. ]
    I do not know is there is something wrong but I continue with same problem.
    I have edited your _config and I created IMG map using your source - [Only registered and activated users can see links. ]
    Pay attention to those three roads (Type=0x13) there ...

    Note: Do not add any file extensions for files _config and _types.

    P.S. I did not investigate your split tests, I believe that there is no need for this.
    Last edited by Cnfhbr; 27th March 2014 at 19:35. Reason: added a postscript

  4. #33
    Member +
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Madrid , Spain
    Posts
    33
    Rep Power
    0

    Default

    Hi CNFHBR
    Great !
    Now it Works, I do no see any fail. With your _config file I think problema is solved. Many thanks again
    There is no need to split at nodes all routing lines , even those Custom routing lines.
    I think I forgot one CR carácter on my _config file.
    Now , next step I will try obtaining NT img, extending _types file.

    Kind regards

  5. #34
    Navigation software expert

    Cnfhbr's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    CIS
    Posts
    1,228
    Rep Power
    476

    Default

    Quote Originally Posted by Abedul View Post
    I think I forgot one CR character on my _config file.
    Yes, your _config looked like this:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    The "ROADS" parameter is not parsed in this case.

    I just edited in the following way:
    Code:
    Please Login or Register to see the links

  6. #35
    Member +
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Madrid , Spain
    Posts
    33
    Rep Power
    0

    Default

    Many thanks to CNFHBR for his help.
    I have tested the tool mp2shp also for NT maps with MPC and performs very well , my conclusión is this is a good tool and it is necessary to manage carefully all the steps.

    Kind regards

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.