Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Marine map

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    florida
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Angry Marine map

    Hey all made a custom map with global mapper i used cgps to compile it but for some reason after compiling i have gaps in the polygons they don't seam together in some part for the life of me i can't fix this.
    so i tried to compile with mpc and works fine no gaps at all only problem is they don't have good points that work for me at least in the map that i made marine.
    so i tried to compile areas,lines,and some points with mpc and then all my marine points with cgps and then join with gmaptool works in mapsource but units did not realy care for this.
    I would like to use cgps for all compile so please is there away to fix the gap problem or is it me.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    England
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I have had similar problems and not found a solution.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    florida
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Testing with the map levels now I will give update if this works.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    florida
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Ok this fixed 97% of the problem. In the mp header make sure u have the SimplifyLevel=10.
    I also put 6 levels in level0=24,level1=23,level2=22 and so on I only lowered 1 bit per level.
    Tested with free version of cgps I paid for personal version some months ago but upgraded to new computer key did not work.
    not sure if paid version will fix the rest of this problem.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    North Sweden
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Same problem here. I have cGPSmapper Pro and cGPSmapper Standard. (the older version) Both are registered. When I compile same marine map .mp with the Standard version-no gaps, same map with the Pro version-gaps. I tryed the header like you did, and it helped in the chart ploter, but not in Mapsource. There I can still see the gaps. It looks like the new version is rendering differend to the older Standard version. If you open those two .img files from the same .mp in notepad, then you can see differenc in them. Not that I would understand what the differenz means, but there is one. I sure would like to find the problem, because the old version don't make G2 charts.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.